ekonomijobb.se

Fair Investments är en av Sveriges snabbast växande kapitalförvaltare. Idag är vi 45 medarbetare med huvudkontor på Humlegårdsgatan i Stockholm.

Vill du också vara en spelare i vårt härliga team. Välkommen med din ansökan redan idag.

Client Acquisition Officer till vår kundanskaffningsavdelning, Stockholm, Humlegårdsgatan.

Som Client Aquisition Officer arbetar du med att hitta personer och företag som är intresserade av kapitalinvesteringar med en tidshorisont på 5 år eller mer till våra investerings- och placeringsrådgivare. Du ansvarar för din egen kund till dess att rådgivning är utförd. Du får ta del av bolagets intäkter vid affär och även framtida investeringar som berör kunderna du själv har förvärvat.

Vi arbetar med olika prospekteringsmetoder där kvalificerade ringlistor står för merparten av vårt resultat men vi använder även andra kanaler som Linkedin och digital marknadsföring i stort. Det kommer även förekomma kundanskaffning i form av events, nätverksaktiviteter och mässor.

Kvalifikationer och erfarenhet:

Du behöver tala flytande svenska i tal och skrift och det är meriterande om du är bekant med företagsekonomi och har intresse för aktier och fonder eller andra former av kapitalförvaltning

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som är driven och gillar att arbeta effektivt. För att lyckas i rollen bör du vara social och självsäker samt ha en positiv attityd. Det är viktigt att du är en lagspelare och samarbetar bra med andra då vi har nära kontakt med varandra och våra rådgivare.

Fair Investments är ett familjärt, nytänkande bolag som erbjuder en verksamhetsnära, trivsam arbetsmiljö för sina anställda.

I rollen erbjuds du:

Modern arbetsgivare med stora möjligheter för personlig utveckling
Erfarenheter i finansbranschen samt möjlighet till arbete även om du studerar.
Korta beslutsvägar och nytänkande som ger möjlighet att nyttja många kompetenser

Client Acquisition Officer till Fair Investments

Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-27

Ansök nu

Dela detta jobb