ekonomijobb.se

Chefspoolen är ett väletablerat (2002) företag med verksamhet inom rekrytering, executive search, coaching och ledarskapsutveckling. Vi har kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vi blir gärna fler på dessa platser men är även öppna för att finnas på nya orter. Våra kunder finns i hela Sverige inom många branscher, både i det privata näringslivet och inom offentliga verksamheter. En av våra styrkor är vår egen chefserfarenhet – vi sätter oss snabbt in i kundens verksamhet och förstår behov, förändring och utveckling. Vi hjälper våra kunder att optimera sin verksamhet och nå sina mål genom rätt rekrytering och utveckling av chefer och specialister.

Läs gärna mer om oss på www.chefspoolen.se

Chefspoolen söker Rekryteringskonsulter med affärssinne

Är du en erfaren rekryterare som söker ny utmaning? Vill du få mer frihet i ditt yrkesliv? Vill du kunna välja hur du kombinerar arbete och fritid? Vill du kunna påverka dina inkomster? Vill du tillhöra och samarbeta med ett team av professionella konsulter under varumärket Chefspoolen? Vi vill bli fler!

Rollen

Som konsult hos Chefspoolen ansvarar du för försäljning och leverans av dina uppdrag, oftast med flera parallella projekt samtidigt. Du samarbetar med dina kollegor i vårt team där vi har hjälp av varandras erfarenheter och kontaktnät. Du driver eget företag (godkänd för F-skatt) och ingår via samarbetsavtal i vårt nätverk av konsulter som alla samverkar under det gemensamma varumärket Chefspoolen.

Din profil

Vi söker dig som vill ta ett nytt steg i karriären och som vill göra det i egen regi och samtidigt tillhöra en etablerad organisation som ger dig många fördelar. Du är idag en etablerad konsult inom något eller några av våra verksamhetsområden rekrytering, executive search, chefsstöd/coaching och ledarskapsutveckling. För att bli framgångsrik som konsult hos oss behöver du ha erfarenhet av och vara duktig på relationsskapande försäljning samt ha någon form av ledarerfarenhet, vara öppen och lyhörd för kunders behov samt intresse för mötet med människor. Du har högt eget driv och trivs med att utveckla ditt kontaktnät till lönsamma affärsrelationer.

Vi erbjuder

 • Etablerat bolag med välkänt varumärke
 • Samarbete med välkända företag och organisationer
 • Många fleråriga ramavtal med offentliga verksamheter
 • Förmånlig ersättningsmodell
 • Delaktighet i vår affärsutveckling
 • Stor frihet i hur du kombinerar arbete och fritid
 • Professionella kollegor
 • Erfarenhetsutbyte
 • Kvalitetssäkrade processer med analysverktyg
 • IT-lösning för rekryteringsprocess
 • Verktyg för personlighets- och kapacitetstester
 • Gedigen introduktion
 • Administrativ support

För rätt person kan vi utlova ett intressant, spännande och utvecklande arbete med goda förtjänstmöjligheter. Vi är alla engagerade och professionella konsulter, som samverkar för att driva utvecklingen av Chefspoolen framåt.

Något för dig? Om du känner igen dig i ovan beskrivning är du mycket välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att läsa om varför just du vill bli Konsult hos oss på Chefspoolen.

OBS! Om du är intresserad av att själv bli uthyrd/interim är detta inte vägen dit utan då anmäler du ditt intresse via vår hemsida/lägg upp ditt CV och väljer ”Interim”.

Ansökan

För frågor är du välkommen att kontakta;

Sofie von Homeyer, VD. 0709-248798 sofie.vonhomeyer@chefspoolen.se

 

 

Chefspoolen söker Rekryteringskonsulter med affärssinne

Företag Chefspoolen
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-24

Ansök nu

Dela detta jobb