ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Chef inom Planering/Operativt inköp

Företag BAE Systems AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Chef inom Planering/Operativt inköp

BAE Systems Hägglunds AB

BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av nya affärer som uppgår till ett värde av över tio miljarder kronor.

Vi behöver nu ytterligare en chef inom Planering/Operativt inköp!

Din framtida utmaning

Vi växer och kommer att bli fler medarbetare inom enheten Planering/Operativt inköp. Inom enheten finns operativt inköp, verkstadsplanering, logistik utveckling, inventering och återvinning.  Enheten kommer även att utökas med spedition. Vi växer och kommer att bli fler medarbetare inom enheten Planering/Operativt inköp. I detta expansiva skede kommer vi att dela nuvarande enhet Planering/Operativt inköp och behöver därför ännu en chef. Du kommer att ansvara för en gruppen av ca 15 medarbetare.

I din roll som chef ingår i dina arbetsuppgifter att:

 • Leda, fördela och följa upp arbetet inom den egna enheten.

 • Genomföra anbudskattningar, göra sign off och sedan hålla sig inom ramarna när projektet väl kommer.

 • Leda framtagning av budget och forecast för egen organisationsenhet.

 • Följa regler/lagar gällande arbetsmiljö och miljö samt bedriva ett systematiskt arbetsmiljöarbete.

 • Tillse att det ansvar och uppgifter som åläggs enheten utförs i rätt tid, till rätt kostnad och rätt kvalitet.

 • Sätta mätbara mål på enheten som ska ligga i linje med de företagsövergripande målen och till grund för det ständiga förbättringsarbetet.

Enheten Planering/Operativt inköp ingår i ett avsnitt inom BAE som kallas Spares Services/Logistics. Avsnittets övergripande syfte är att förse våra kunder med reservdelar samt vår montagelina med material. I enheten ingår även fysisk materialhantering.

Rapportering sker till Chef Spares Services/Logistics. Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Örnsköldsvik.

Den du är

I denna befattning lägger vi särskilt stor vikt vid dina ledaregenskaper och din förmåga att skapa ett gott arbetsklimat. Att leda och utveckla dina medarbetare är en styrka hos dig likväl som att ha en god samarbetsförmåga och kunna kommunicera på ett sätt som är klart, tydligt och strukturerat. I din roll som chef kommer du har många interna kontaktytor och viktigt blir därför att du förstår våra processer och gränsytor. Du jobbar även aktivt med att utveckla processerna till att bli effektiva och du har en vilja att skapa goda förutsättningar för enheten att leverera enligt uppsatta mål. Vi utvecklas ständigt och du behöver därför gilla förändringar.

Vi söker dig som kanske varit en ledare eller har erfarenhet från en ledande roll samt har en stor vilja att fortsätta utvecklas. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av tillverkande industri och logistik samt en akademisk utbildning i grunden eller motsvarande praktisk erfarenhet. Har du erfarenhet av våra produkter är det meriterande. Grundläggande IT-kunskaper i Officepaketet är ett krav och har du erfarenhet av arbete i affärssystem är det positivt. Då våra partners och kunder finns i vår omvärld vill vi att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på både svenska och engelska. 

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Vad du blir en del av

Du kommer att bli en del av en riktigt härlig ledningsgrupp som både hjälper varandra men även utmanar varandra. Vi ger dig stora möjligheter till kompetens- och karriärutveckling. Du kommer att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! 

Kontaktperson

Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till Pelle Lindfors, chef Spares Services/Logistics 0660-80529, eller Anna-Lena Vestman, HR Business Partner, 0660-80482. 

Sista ansökningsdag är den 30 november.

Välkommen med din ansökan!

BAE Systems Hägglunds AB

Koncernen BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds AB i Örnsköldsvik sysselsätter omkring 1000 medarbetare och fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet. För mer information besök www.baesystems.com

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se - www.inspiration.ornskoldsvik.se - www.hogakusten.com/sv

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100%

Ort

     Örnsköldsvik

Län

     Västernorrlands län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/170

Kontakt

 • Pelle Lindfors, chef Spares Services/Logistics, 0660-80529

 • Anna-Lena Vestman, HR Business Partner, 0660-80482

Facklig företrädare

 • Patrik Wågström, Unionen, 0660-80112

 • Daniel Lundberg, Sveriges Ingenjörer, 0660-80385

 • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382

Publicerat

     2021-10-29

Sista ansökningsdag

     2021-11-30

Dela detta jobb

Chef inom Planering/Operativt inköp

BAE Systems AB