ekonomijobb.se

CFO till TCECUR

Företag Mpya Finance
Ort
Utgår

2020-07-08

Ansök nu

CFO till TCECUR

TCECURs affärsidé är att erbjuda nytänkande och smarta tekniska helhetslösningar för att möta kunders höga krav på säkerhet och övervakning genom att utveckla och leverera avancerade säkerhetssystem och säker kommunikation.

Som CFO på TCECUR ansvarar du för den finansiella agendan i samarbete med företagets CEO och har i uppdrag att driva och utveckla en strategisk och affärsdriven ekonomifunktion. Rollen är operativ där du självständigt även arbetar med allt från konsolidering, rapportering, årsredovisning till att ta fram analyser, affärsmodeller och presentationsmaterial. Du jobbar nära och stöttar CEO, dotterbolagschefer och ekonomiansvariga i dotterbolagen. Som CFO är du delaktig vid samtliga förvärv och investeringar och ansvarar övergripande för koncernens administrativa rutiner. Du är en del av företagets ledningsgrupp och verkar i en entreprenörsdriven organisation med korta beslutsvägar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Huvudansvarig för all ekonomirapportering för och inom koncernen.
 • Ansvar för kvartalsprognoser och årsredovisning samt uppföljning och rapportering till styrelse.        
 • Säkerställa tillförlitlig information till VD och ledningsgrupp i rätt tid med full transparens.
 • Kontinuerligt förbättra och förenkla rapporteringsrutinerna.
 • Ansvara för budgetprocessen i koncernen.
 • Löpande analysera avvikelser mot budget och rekommendera åtgärder.
 • Noggrant följa lönsamheten i bolagen och ta initiativ till ytterligare förbättringar.
 • Utveckla och underhålla cash management inom koncernen.
 • Leda finansiell analys och ge råd vid eventuella företagsförvärv.
   

Profil

Vi söker dig som har en akademisk examen med erfarenhet från en roll som Ekonomichef, Group Controller, Controller eller motsvarande. Du är van att arbeta affärsnära och har goda kunskaper i redovisning och rapportering från publikt aktiebolag. Vidare är du en avancerad användare av kalkylprogram, Excel och olika affärssystem samt behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Har du erfarenhet av förvärv är det meriterande.

Som person är du analytisk, proaktiv och lyhörd. Du har strategisk höjd, ser helheter och är samtidigt noggrann med detaljer. Vidare är du kreativ, har integritet, är flexibel och lösningsfokuserad. Du har ett stort engagemang, en god samarbetsförmåga och är en bra kommunikatör.

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar TCECUR med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Tjänsten tillsättas  innan sista ansökningsdag. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Brisheim på 070-842 13 77 alt maria.brisheim@mpya.se eller Åsa Schramm på 073-695 36 10 asa.schramm@mpya.se
Varmt välkommen med din ansökan!

 

TCECUR är en teknikorienterad koncern inom säkerhet med lång historik och erfarenhet av leveranser till stora företag och den offentliga sektorn. Den ökande efterfrågan på högre säkerhet i samhället, för myndigheter, företag och individer, gör att marknaden befinner sig i stark tillväxt genom nyinstallationer och att gamla system ersätts med nya. De nya systemen använder ny teknologi, som gör att kunderna får en bättre direkt kontroll över sin säkerhet och kommunikation till en rimlig kostnad. Mobila lösningar, molnet, integration, kontrollrum, kameraövervakning och larmportaler är alla bra exempel på smarta tekniska lösningar som TCECURs bolag erbjuder marknaden.

TCECUR koncernens bolag är alla specialiserade inom olika områden av säkerhet och levererar avancerade säkerhetssystem och säker kommunikation till samhällets mest krävande kunder. Våra erbjudanden omfattar en kombination av utveckling och design av kompletta säkerhetslösningar, egna produkter, agenturer för världsledande producenter av säkerhetsutrustning, löpande professionell service och underhåll.

Dela detta jobb

CFO till TCECUR

Mpya Finance