ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

CFO till SaaS-bolag med kommande börsnotering

Företag Vindex AB
Ort
Utgår

2021-12-02

Ansök nu

CFO till SaaS-bolag med kommande börsnotering

Nu söker Vindex en CFO för hyrrekrytering till vår kund. Under de första sex månaderna går du som konsult via Vindex och därefter är tanken att du övergår i en fast anställning hos kunden, givet ett gott samarbete. Start sker enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid. I rollen kommer du att arbeta både strategiskt och operativt samt vara starkt delaktig i kommande börsnotering.

Placering: centrala Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som CFO till SaaS-bolag med kommande börsnotering

 • Sätta strukturer och processer för ekonomifunktionen
 • Kapitalanskaffning
 • Förvärv och Due Diligence
 • Förbereda inför börsnotering
 • Systemimplementation och bygga rapporter
 • Strategiskt arbete
 • Bokslut, årsredovisning, budget och andra operativa uppgifter
 • Övrigt förekommande uppgifter

För den här rollen söker vi en driven, framåtsträvande person med stark affärsförståelse. Du trivs i start-up miljöer där du får ta stort ansvar för bolagets väg och utveckling framåt samt att du är en problemlösare som får projekt att gå i mål. I tillägg till detta har du en god kommunikativ förmåga och är van att arbeta både strategiskt och operativt.

Kvalifikationer för rollen som CFO till SaaS-bolag med kommande börsnotering

 • Civilekonomexamen eller motsvarande
 • Minst 4-5 års erfarenhet i rollen som CFO
 • Erfarenhet av SaaS-bolag
 • Tidigare ansvarat för kapitalanskaffning, förvärv och Due Diligence
 • Goda redovisningskunskaper, hanterar självständigt hela redovisningsprocessen
 • Erfarenhet av budget och prognos
 • Bred systemerfarenhet och starkt systemintresse
 • Avancerad användare i Excel
 • Helt flytande i engelska och svenska, både muntligt och skriftligt

Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref SRCFO1396. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Stina Rydergård vid fler frågor kring rollen. 

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg. Professionella underkonsulter fakturerar via eget bolag.

Vindex tillsätter CFOer i Stockholm. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Ansökan Steg 1 Steg 2 Steg 3 Vänligen fyll i följande information: Namn * E-post * Telefon * Bifoga CV *
Wordfil, vänligen notera att du endast kan ladda upp ett dokument. Tillbaka Nästa Ange din titel idag, alternativt din senaste titel Titel * Hur många personer har du som mest ansvarat för i eventuell chefsroll * 0 1 2 3 4 5 eller fler Hur många personer har du personalansvar för i dagsläget * 0 1 2 3 4 5 eller fler Tillbaka Nästa Markera de orter där du kan tänka dig att arbeta. Det är möjligt att kryssa i flera svarsalternativ * Stockholm Centralt Stockholm Norrort Stockholm Söderort Uppsala Västerås Vi tittar på din ansökan från ett generellt plan för alla roller som vi just nu jobbar med.
Finns det några fler roller som vi just nu har annonserade som du vill söka till? Öppna gärna en ny flik i din browser och kika igenom våra roller och ange vilka, gärna med referensnummer (alternativt skriv “ALLA CFO-ROLLER” eller motsvarande generellt kommentar, vi kommer säkerligen förstå) Tillbaka Skicka in ansökan Prove that you are a human

Dela detta jobb

CFO till SaaS-bolag med kommande börsnotering

Vindex AB