ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

CFO till Root Digital Group

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-12-25

Ansök nu

CFO till Root Digital Group

Vill du vara del av en snabbväxande koncern inom digital transformation och marknadsföring? Root Digital Group är en koncern i stark tillväxt och är nu i behov av att rekrytera en CFO vars uppdrag är att bygga en modern och skalbar ekonomifunktion.

Root är en grupp av mycket skickliga och högutbildade specialister som jobbar i symbios för att hjälpa sina kunder utvecklas och blomstra i den digitala världen.

I denna roll får du det övergripande ansvaret för ekonomi och rapportering och till din hjälp har du en redovisningsansvarig och en redovisningsekonom som rapporterar till dig – som har varit med under Root Digital Groups snabba tillväxt. 

Du ansvarar bland annat för att implementera koncernredovisning och konsolidering och även för rapportering till styrelse och ledningsgrupp. I rollen som CFO har du stora möjligheter att sätta rutiner och processer för att skapa goda förutsättningar för fortsatt start tillväxt. Du kommer även att vara delaktig i framtida förvärvssituationer, genomföra DD-arbete och driva eventuella finansieringsfrågor.

Tjänsten rapporterar till CEO och du kommer sitta med övriga teamet på kontoret i centrala Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Personalansvar för två medarbetare

  • Övergripande ansvar för redovisning och rapportering

  • Budget, prognos och analys

  • Rapportering bolag och koncern (internt och styrelse)

  • Integration av förvärvade verksamheter

  • Analys av intäkter och prissättning

  • Valutahantering & cash management

  • Likviditetsprognoser

  • Utveckling av processer och rutiner

  • Hantering av nyemissioner & teckningsoptioner

Vem letar vi efter?

Du har en relevant utbildning, mycket god redovisningsförståelse med fördel även inom koncernredovisning och konsolidering. Du har även en stark känsla för att vara delaktig i att driva affären framåt. Du har en stark analytisk kunskap och är intresserad av att ta fram relevant underlag till styrelse och ledning som bidrar till att utveckla affären. Har du erfarenhet från olika system och har ett intresse för det, är det meriterande.

Det är ett plus om du jobbat i snabbväxande bolag med högt tempo där du spelat en nyckelroll i att utveckla en finansfunktion.

Som person är du strukturerad, affärsorienterad och har en förmåga att växla mellan detaljer och övergripande helhet. Du trivs i en snabbrörlig miljö där du får påverka din roll och omgivning och räds inte nya utmaningar.

Har vi väckt ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar Root Digital Group med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Italo Paras på italo.paras@mpya.se eller Helén Lissäng på helen.lissäng@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

 

Dela detta jobb

CFO till Root Digital Group

Mpya Finance AB