ekonomijobb.se

CFO till Min Doktor

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2021-10-22

Ansök nu

CFO till Min Doktor

Min Doktor är Sveriges första digitala vårdgivare och erbjuder patienter tillgång till trygg vård oberoende av tid och plats. Tillsammans med våra vård- och vaccinationsmottagningar och vårdcentraler gör vi vården mer tillgänglig och effektiv.

Vill du arbeta i en positiv, affärsnära miljö som är präglad av snabb tillväxt och där förändring är en del av vardagen? Vill du dessutom vara med på en resa i att utveckla framtidens primärvård? Nuvarande CFO på Min Doktor går in i en COO-roll i bolaget, vi söker därför en ny CFO. Välkommen till ett banbrytande företag som växer och utvecklas!

Vi söker en engagerad CFO med erfarenhet av ledarskap, processutveckling, business controlling och redovisning. Detta är en nyckelroll i en expansiv organisation med personalansvar för 15 personer inom ekonomi, IT, bolagsjuridik och kontor. Rollen som CFO är bred och har både operativa och strategiska inslag. Du rapporterar till CEO och utgår från det familjära huvudkontoret nära stationen i Malmö.

Dina främsta ansvarsområden och arbetsuppgifter:

  • Leda, utveckla och inspirera medarbetarna inom din enhet

  • Leda finansiering-, budget- och prognosarbete

  • Vidareutveckla och optimera processer och rutiner inom dina ansvarsområden, men även inom bolaget i stort

  • Leda utvärdering och genomförande av företagsförvärv

  • Skapa business case och scenarioanalyser

  • Uppföljning/analys och rapportering

  • Bokslutsarbete

  • Säkerhetsställa en hög kvalitet och effektivitet inom din enhet

  • Presentationer för investerare

  • Vara en del av ledningsgruppen och planera och deltaga i styrelsemöten

Vem söker vi?

Vi söker en kommunikativ, jordnära och positiv person som trivs i en dynamisk miljö. Du är en erfaren ledare med stort intresse för ledarskap och tycker om att se människor växa. Vi tror att du har en akademisk examen och har erfarenhet från en liknande roll. Du är engagerad och motiveras av att förbättra och vidareutveckla verksamheten. Vidare har du god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser även att du har goda kunskaper i redovisning, affärssystem, rapporteringsverktyg och Excel.

Har vi väckt ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar Min Doktor med Mpya Finance. Du ansöker på www.mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Bennet på 0703–755075 eller kristina.bennet@mpya.se alternativt Per Cato på 0703-009729 eller per.cato@mpya.se.

 

Dela detta jobb

CFO till Min Doktor

Mpya Finance AB