ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

CFO till KeyPlants

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-06-13

Ansök nu

CFO till KeyPlants

Söker du en roll som CFO i ett internationellt bolag under tillväxt? Vill du vara en drivande kraft i vår förändringsresa? Då är kanske rollen som CFO hos oss på KeyPlants din nästa utmaning.

Vad kan KeyPlants erbjuda dig?
KeyPlants levererar läkemedelsfabriker till hela världen. Vi är just nu uppe i en spännande fas med nya ägare och många stora projekt, exempelvis kompletta anläggningar för tillverkning av vaccin till både Afrika, USA och Europa. I rollen som CFO hos oss får du en viktig roll i den förändringsresa vi har påbörjat.

I denna roll får du det övergripande ansvaret för Redovisning, Lön, Projektcontrolling, Business Control, Administration samt IT och Systemförvaltning. Du kommer att få möjlighet att arbeta såväl strategiskt med att utveckla såväl affär och medarbetare som operativt med support till projekt samt analys och uppföljning. Rollen rapporterar till VD och är placerad vid vårt svenska huvudkontor vid Lilla Bantorget i centrala Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Medlem i företagets ledningsgrupp
  • Personalansvar för 6 medarbetare samt ledning av outsourcade funktioner.
  • Ansvar för budget, prognos och uppföljning
  • Ansvar för koncernrapportering till moderbolag
  • Framtagande av ekonomiska rapporter till ledning och styrelse
  • Ansvarig för våra systemstöd
  • Säkerställa instruktioner och rutiner inom respektive affärsområde
  • Driva och delta i arbetet med att kontinuerligt utveckla processer och rutiner
  • Ansvar för företagets IT-funktion

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och erfarenhet av att ansvara för en ekonomiavdelning eller controllingavdelning. Har du tidigare erfarenhet av att projektdriven verksamhet, såsom exempelvis byggbranschen, ser vi det som meriterande. Du behöver behärska såväl svenska som engelska i tal och skrift samt ha ett intresse för möjligheterna med olika systemstöd. För att lyckas i rollen behöver du ha förmåga att växla mellan detaljfokus och en strategisk överblick. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med dokumenterad ledarerfarenhet och som drivs av att bidra till både företagets och dina medarbetares utveckling. Då vi är en koncern spridd över olika delar i världen behöver du ha en förmåga att skapa och bibehålla goda relationer – såväl med de som finns nära som de som finns i andra länder och kulturer.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar KeyPlants med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helén Lissäng på helen.lissang@mpya.se eller Sofia Sand på sofia.sand@mpya.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande – varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Dela detta jobb

CFO till KeyPlants

Mpya Finance AB