ekonomijobb.se

Till världsledande Keller Grundläggning AB söker vi just nu en CFO! En roll där du får stor möjlighet att sätta din egen prägel och i högsta grad vara delaktig i koncernens utveckling! 

Keller Grundläggning är ett nordiskt företag med stor kompetens inom grundläggning och markförstärkning. Huvudkontoret är beläget i Lindome utanför Göteborg. Bolaget är en del av Keller Group som är världens största oberoende grundläggningsföretag med 10 000 anställda och en omsättning 2018 på 22 miljarder kronor!

Rollen
I rollen som CFO kommer du ha det övergripande ansvaret för bolaget och dess dotterbolag. Som huvudsaklig uppgift har du som ansvar för att förse ledningen med finansiell information, styrning och support. 

Arbetsuppgifter inkluderar ansvar för:
• Planera, leda och samordna den finansiella funktionen för Keller Norden (Sverige/Norge/Finland) för rapportering till huvudkontoret i Storbritannien
• Personalfrågor inkluderat ex. utvecklingssamtal och rekrytering i samarbete med ekonomichef och VD på Keller Grundläggning AB
• Finansiell plan, framtagning och hantering av lagstadgade rapporter och andra uppgifter, intern och extern revision, fokuserad på övergripande business
• Support att identifiera nya förvärv och genomföra due diligence-processer för framgångsrika integrationer
• Periodvis granska tillgångar i bolaget för att maximera avkastning på kapital

Du kommer rapportera till VD på Keller Grundläggning.

Din profil
Vi söker efter dig som är proaktiv, engagerad och har en god förmåga att skapa ordning och struktur. Du är en uppskattad ledare med förmågan att leda strategiskt och har ett förtroendeskapande förhållningssätt att övertyga, motivera och utveckla människor. Viktigt är också att du har en analytisk ådra, ett lösningsorienterat förhållningssätt och ser värdet i teamwork!

För att lyckas i rollen som CFO krävs att du har:
- Civilekonomexamen eller motsvarande
- Minst 5 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och controlling i en personalledande roll samt erfarenhet och förståelse av projektredovisning. 
- Goda IT kunskaper
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande 
- Erfarenhet ifrån byggbranschen
- Kunskaper inom avtalsjuridik

Bra att veta!
Önskat startdatum är så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Intresserad?
Är du Keller Grundläggnings nästa CFO? Skicka din ansökan så snart som möjligt då vi har ett löpande urval. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Eva Mellquist, 0708-58 23 86 på TEMP-TEAM Rekrytering & Personaluthyrning!

Logga

CFO TILL KELLER GRUNDLÄGGNING AB

Företag Temp Team
Ort
Utgår

2019-05-03

Ansök nu

Dela detta jobb