ekonomijobb.se

CFO till Indoor Energy

Företag Mpya Finance
Ort
Utgår

2019-10-12

Ansök nu

CFO till Indoor Energy

Vi som jobbar på Indoor Energy tänker inte som alla andra! Vi vill skapa ett företag som hjälper våra kunder att göra världen lite bättre. För det är så vi ser på det vi gör! Varje dag när vi går hem har vi sparat energi, minskat utsläpp och klimatet har blivit lite bättre. Och den känslan älskar vi, för den ger oss mening och innehåll! Indoor Energy är verksamma inom inomhusklimat och utgår från en helhetssyn där bolagets fyra teknikområden kyla, värme, ventilation och styr- och reglerteknik samverkar. Indoor är både marknadsledare och en utmanare i branschen och tar nu nästa kliv på sin digitaliseringresa. Vi är Sveriges 5:e största kylföretag, utan att vara ett kylföretag! Nu söker vi en CFO till kontoret i Solna. Vi söker Dig som är en affärsinriktad och förändringsbenägen CFO som vill med oss på vår tillväxtresa. Du ingår i ledningsgruppen, rapporterar till VD och ansvarar för bolagets ekonomiteam om fyra personer.

Profil

Vi söker en ledare som värdesätter teamwork och skapar ett gott arbetsklimat. Du har tidigare arbetat som ekonomichef och/eller CFO och besitter god kunskap inom både kvalificerad redovisning och Business Control. Har du tidigare erfarenhet från förvärv och systemimplementationer så är det en merit. Som person är du driven och trivs i en föränderlig och entreprenöriell miljö. Ditt ledarskap är närvarande och du skapar förtroende genom att vara lyhörd, trygg och prestigelös. Intresse för ledarskap är viktigt och praktisk erfarenhet av personalledning är meriterande. Vidare tror vi du har bra affärssinne och du har en förmåga att enkelt röra dig mellan operativt arbete och strategiska mål och visioner. Vi söker dig som med stolthet vill representera Indoor Energys värdeord: Lagspel, Ambition, Proaktivitet och Personligt ledarskap!

Organisation

Indoor Energy är idag 165 medarbetare på 9 kontor och omsätter 300 mkr. Ambitionen är att omsätta 700 mkr inom en femårs period, genom både organisk tillväxt och förvärv. Företaget är rikstäckande genom Near4You, ett nätverk med 600 medarbetare på 45 orter över hela Sverige. Inom 60 minuter är vi ute på 92% av Sveriges fastigheter.

Hur gör jag nu?

Kom gärna in med din ansökan! I den här rekryteringen samarbetar Indoor Energy med Mpya Finance. Vid eventuella frågor, kontakta Anna Lannerhjelm på 070-621 30 01 eller via anna.lannerhjelm@mpya.se.

Indoor Energy

Som medarbetare har du möjlighet att forma din egen och bolagets framtid - en framtid där vi visar vägen för energieffektivitet. Ambitionen är att varje anställd ska utvecklas både kompetensmässigt och som människor och mycket tid läggs på delaktighet och individen. Indoor utmärker sig med sin starka kultur där vi alla är en ledare. Ledarskapet är avgörande för hur vi lyckas skapa kundvärde. Och varje anställd är en del i kedjan som skapar det värdet. Att vara ledare handlar inte bara om att leda andra, att relatera till kunder, kollegor och mina egna chefer. Det handlar också om att leda sig själv. Läs gärna mer på www.indoor.se. Varmt välkommen till Indoor Energy med din ansökan!

Dela detta jobb

CFO till Indoor Energy

Mpya Finance