ekonomijobb.se

CFO till Encare i Stockholm

Företag Mpya Finance
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-10

Ansök nu

CFO till Encare i Stockholm

Vi söker en affärsdriven CFO som vill vara med och skapa healthtechbolaget Encares framtid. Encare har etablerat sig globalt i fler än 20 länder och går nu in i nästa expansionsfas med målet att bli en ”Game Changer”. Inspireras gärna av grundaren Olle Ljungqvists TED talk: https://www.youtube.com/watch?v=bnzRjO1oP0Y. Vill du vara med på Encares resa?

Om rollen

Vi söker nu en CFO som vill vara en drivande del i bolagets framtida utveckling. Du lockas av att utveckla såväl bolaget och bygga upp ekonomifunktionen för ett bolag i tillväxt.
I rollen som CFO har du det yttersta ansvaret för ekonomifunktionen när det gäller redovisning, planering, styrning, processer, rutiner samt system. Du är ansvarig för årsbokslut, rapportering, kostnads- och lönsamhetsanalyser samt för att driva prognos/budgetprocessen och vidare finansiering av verksamheten. Dina arbetsuppgifter kommer att vara både av strategisk och operativ karaktär. Som CFO rapporterar du direkt till VD och har en nyckelbefattning i bolaget och ingår i ledningsgruppen.

Din Profil

Vi söker dig som har god kunskap och erfarenhet av svenska redovisningsregler och har arbetat med controlling i minst 5 år. Du drivs av att skapa och påverka och har tidigare vana av att sätta upp rutiner och processer för en ekonomifunktion. Du är van vid att presentera finansiell information både externt och internt. Det är meriterande om du har erfarenhet från mjukvaruföretag eller Health Science bolag. Har du tidigare arbetat med IFRS är det ett plus. I grunden har du en akademisk examen eller likvärdig utbildning.

Som person är du analytisk och proaktiv. Du har strategisk höjd, ser helheter och är samtidigt noggrann med detaljer. Vidare är du prestigelös och lösningsfokuserad. Du ser möjligheterna och drivs av att driva förändring och påverka. Du har en stark kommunikativ förmåga och en god samarbetsförmåga. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vårt erbjudande till dig

Vi kan erbjuda dig ett självständigt och utvecklande arbete i en dynamisk miljö. Du får möjlighet att vara med och påverka, skapa och bygga Encares framtid tillsammans med engagerade och handlingskraftiga kollegor.

Om Encare

Encares erbjudande omfattar en molnbaserad tjänst för att på ett enkelt sätt aktivera ERAS® ”best practice” inom sjukvården och därmed signifikant förbättra patienters återhämtning i samband med kirurgiska ingrepp genom färre komplikationer, ökad överlevnad och därmed sänkta vårdkostnader. 2018 hade Encare en omsättning på ca 20 Mkr och med en tillväxt på 25% per år. Läs gärna mer på vår hemsida, www.encare.net

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar Encare med Mpya Finance. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Allskog, elin.allskog@mpya.se eller Anna Lannerhjelm, anna.lannerhjelm@mpya.se. Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

CFO till Encare i Stockholm

Mpya Finance