ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

CFO till Caffè Nero i Stockholm

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2022-06-13

Ansök nu

CFO till Caffè Nero i Stockholm

Caffè Nero är en av Europas största cafékedjor med fler än 1000 caféer i olika länder, inklusive Sverige. Kaffet och övriga sortimentet är noga utvalda premiumprodukter med en mycket hög detaljmedvetenhet. Verksamheten i Sverige expanderar och har ambitiösa tillväxtplaner för 2022. Vi söker därför en driven och verksamhetsnära CFO som delar Caffè Neros värderingar och deras intresse för verksamhetens hjärta – caféer. CFO är en av nyckelpositionerna i bolaget och kommer att spela en viktig roll i framgången för Caffè Nero Sverige. Som CFO blir du en del av bolagets ledningsgrupp med placering i centrala Stockholm. 

Dina arbetsuppgifter

Caffè Nero befinner sig i ett spännande expansivt skede. Rollen som CFO är bred med ett tydligt fokus på att bidra till Caffè Neros expansion och utveckling i Sverige. Du kommer att ha en tät dialog med verksamheten och som CFO arbetar du proaktivt med förmågan att kunna se eventuella risker i god tid. Du har en aktiv roll i ledningen och dina åsikter värderas högt. Du rapporterar data och utvalda KPI:er till huvudkontoret i London. I rollen ingår för närvarande personalansvar för en ekonomiassistent.

Dina arbetsuppgifter kommer främst innebära att:

  • Upprätta och förankra finansiella strategier

  • Samla in, analysera och rapportera data så som; kassaflöden, balansräkningar och resultaträkningar. Även analys på kontonivå sker löpande.

  • Leda och driva den löpande bokföringen samt månads- och årsavslut

  • Driva utveckling och förbättring avseende processer, rutiner och strukturer

  • Budget och budgetprocess

Din profil

Du har en akademisk bakgrund och är idag sannolikt CFO eller Business controller, gärna med erfarenhet av att vara ytterst ansvarig. Du har en gedigen och bred kompetens inom ekonomi men även ett verksamhetsnära perspektiv och en stor nyfikenhet och inre drivkraft. Troligen har du erfarenhet från start-up och/eller erfarenhet från mindre snabbväxande bolag. Du tycker om att analysera siffror och förstår sambandet mellan utfall, försäljning och kostnader. Det är meriterande men ej ett krav med erfarenhet av nyetableringar. Du agerar affärsmässigt med en entreprenöriell inställning. Som CFO krävs ett stort intresse för verksamheten och människorna i den. Långsiktighet är ett av Caffè Neros kärnvärden och kulturen präglas av ärlighet och vänlighet, För att bli framgångsrik i rollen som CFO krävs ett prestigelöst och jordnära förhållningssätt i kombination av hög arbetsmoral och målmedvetenhet. 

Läs mer om Caffè Nero här caffenero.com 

I denna rekrytering samarbetar Caffè Nero med Prodiem Executive. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Per Wreding på Prodiem, tfn 0709-169400

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

CFO till Caffè Nero i Stockholm

Prodiem