ekonomijobb.se

CFO till börsnoterat bolag i Malmö

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2021-05-18

Ansök nu

CFO till börsnoterat bolag i Malmö

Vi söker en engagerad CFO till ett litet börsbolag i Malmö. Bolaget är i en spännande tllväxtfas och söker nu en operativ CFO som kan vara med på den fortsatta tillväxtresan. Detta är ett dynamiskt bolag som gör gott! Du får en nyckelroll i organisationen och blir ansvarig för att driva företaget och dess ekonomifunktion i rätt riktning för att nå uppsatta mål. I denna roll så kommer du att ha möjlighet att vara med och påverka och bidra till resultatet. Du har ansvar för finansteamet och du rapporterar till VD.

Har du bred erfarenhet inom ekonomi och tidigare haft en roll i ett börsnoterat bolag samt har en vilja att effektivisera och bygga struktur? Då kan detta vara din nästa utmaning!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvarig för att bolaget har effektiva verktyg och funktioner för god Bolagsstyrning/Corporate Governance
  • Stödja att bolaget följer de krav som följer med att vara ett listat bolag
  • Bygga struktur för riskhantering
  • Presentera och utarbeta ekonomiska prognoser och finansplaner
  • Säkerställa korrekt och snabb rapportering och kontroll av företaget på ett sätt som överensstämmer med reglerna för listade bolag och enligt IFRS
  • Presentationer för investerare och nuvarande och blivande ägare
  • Vara en del av ledningsgruppen och planera och delta på styrelsemöten

Vem letar vi efter?
För att trivas i rollen som CFO bör du vara en kommunikativ och resultatorienterad person som trivs i en start up-miljö. Du är driven, självgående och motiveras av att förbättra och vidareutveckla verksamheten. Vi söker dig som har en akademisk examen och erfarenhet från till exempel en roll som ekonomichef eller liknande och som vill ta nästa steg i din karriär. Du har erfarenhet av arbete i ett börsnoterat bolag och har god kunskap i IFRS. Du är trygg i dig själv och van vid att fatta självständiga beslut. Som person är du ansvarstagande, förtroendeingivande, noggrann och prestigelös. Du har goda kunskaper i Excel samt i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Har vi väckt ditt intresse?  
Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Kristina Bennet på kristina.bennet@mpya.se 070-375 50 75 eller Amelie Rijpma på amelie.rijpma@mpya.se  070-996 61 76. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

CFO till börsnoterat bolag i Malmö

Mpya Finance AB