ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

CFO till Amuse – för artisterna – för proffsen

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-12-25

Ansök nu

CFO till Amuse – för artisterna – för proffsen

Amuse, – för artisterna – för proffsen, befinner sig i kraftig tillväxtfas och letar nu efter sin nya CFO. Du kommer att vara en nyckelspelare i att hjälpa företaget att ta nästa steg i sin tillväxtresa. Hos Amuse får du möjligheten att verka i ett internationellt bolag i kraftig tillväxt samtidigt som du får vara med och bidra till både tillväxt och utveckling. Du erbjuds en härlig kultur med motiverande och engagerade kollegor som alla brinner för musik. 

Om rollen
Då Amuse går in i nästa fas söker vi en driven och strategisk CFO som vill vara med på den spännande resa som ligger framför oss. I rollen som CFO kommer du att vara en stor del av förtagets framtida tillväxt och affärsutveckling genom att vara den drivande faktorn vid förvärv/fusioner/DD/finansiering. Som CFO på amuse, blir du ansvarig för all finansiell planering och analysarbete samt rapportering både internt och mot styrelse. Du arbetar nära bolagets CEO och är med och definierar samt implementerar verksamhetens långsiktiga strategi. Du leder en grupp om fyra medarbetare och rapporterar direkt till bolagets CEO.

Amuse sitter centralt i charmiga lokaler intill Tegnerlunden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Bygga ett förstklassigt ekonomi- och redovisningsteam genom gott ledarskap

  • Driva företagets finansiella planering, säkerställa cashflow samt se till att intäkter och kostnader är i balans

  • Vara involverad i planering och genomförande av tillväxt och affärsutveckling

  • Säkerställa effektivitet genom finansiell planering och analys

  • Delaktig och drivande i förvärvssituationer/DD/finansiering

  • Stötta avdelningschefer avseende analys och verifiering av finansiella data samt agera stöd i budgetarbetet

  • Ansvara för bolagsstyrning, intern kontroll, revisionsprocessen och externa bankkontakter

  • Rapportering internt och mot styrelse

  • Definiera och implementera verksamhetens långsiktiga strategi i samarbete med CEO

Kvalifikationer och egenskaper
Vi tror att rätt kandidat har relevant universitetsutbildning med en bakgrund från svensk ekonomi och förståelse för den internationella marknaden. Vi tror att du har arbetat i ett snabbt växande bolag och därmed också har erfarenhet av att driva förvärvs- och finansieringsprocesser och vet vad som förväntas av ett bolag i tillväxtfas. Du är en trygg ledare med beprövad erfarenhet från att bygga och utveckla ett ekonomiteam och du har goda redovisningskunskaper. Utöver det har du mycket god kommunikationsförmåga i både engelska och svenska. Meriterande är det om du har erfarenhet av B2B SaaS eller andra prenumerationsbaserade affärsmodeller.

Hos Amuse är kulturen viktig! För att lyckas och för att trivas här är du en analytisk och engagerad person som trivs i en kommunikativ och öppen tillväxtmiljö. Tycker du dessutom om musik och är lika driven och motiverande som resten av teamet tror vi att du är perfekt för oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Amuse med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakt ansvariga rekryteringskonsulter Hanna Bulldra på hanna.bulldra@mpya.se eller Italo Paras på italo.paras@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen med din ansökan!

About Amuse
Changing the game since 2017, we’re a new type of music company giving free music distribution and empowering tools to artists and their teams across the globe. By using music consumption data, we find, license, and build cutting-edge services for tomorrow’s platinum-selling independent talent.

 

Dela detta jobb

CFO till Amuse – för artisterna – för proffsen

Mpya Finance AB