ekonomijobb.se

logga

CFO med erfarenhet ifrån SaaS bolag

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

CFO med erfarenhet ifrån SaaS bolag

Arbetsbeskrivning

Vår kund söker dig som kan gå in och stötta upp och strukturera upp rapporteringen för den svenska och danska marknaden samt se över befintliga SaaS nyckeltal. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Rapportering

  • Nyckeltals uppföljning

  • SaaS rapportering

  • Adhoc

Vem är du?

Du har tidigare haft roller som Business Controller eller CFO och har gedigen erfarenhet av att jobba nordiskt. Vi har krav på att du tidigare har jobbat på något SaaS-bolag och tillhörande nyckeltals- uppföljning. Du har tidigare varit delaktig i att sätta upp nya strukturer på en ekonomiavdelning och även varit drivande i effektiviseringsprojekt. Som person är du en god problemlösare och trivs i snabbrörliga miljöer där du kan få vara delaktig i mindre och större projekt. Du är även prestigelös och vill vara med och driva arbetet framåt.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag på deltid där du kommer få vara delaktig i att sätta bolagets framtida struktur. Uppdraget förväntas pågå ca 2-3 månader eller enligt överenskommelse. Kunden har sitt kontor centralt i Stockholm och det kommer även finnas möjligheter att jobba på distans. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Dela detta jobb

logga
CFO med erfarenhet ifrån SaaS bolag

Jurek