ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

CFO/Controller till Hagabergs Mekaniska AB

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-05-25

Ansök nu

CFO/Controller till Hagabergs Mekaniska AB

CFO/Controller till Hagabergs Mekaniska AB

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Hagabergs letar efter nästa drivna nyckelperson! Vill du ta chansen att leda ekonomiarbetet och se till att den ekonomiska styrningen och utvecklingen är på topp för den fortsätta expansionen? Sök då tjänsten som CFO/Controller redan idag!

TJÄNSTEBESKRIVNING OCH ERBJUDANDE

Hagabergs Mekaniska AB är ett av de ledande bolagen i branschen som utvecklar, producerar och säljer gaffelspridningsaggregat till truckar och andra fordon för materialhantering. Företagets huvudmarknad är Norra Europa. Vi söker nu en CFO/Controller som kommer ha en central, bred och kritisk roll i gruppens fortsatta tillväxtresa. Du rapporterar till VD.

Förutom att leda och utveckla ekonomifunktionen kommer du att lägga mycket tid på verksamhetsutveckling av företagets processer, både administration och produktion, tillsammans med andra funktioner.

Som CFO/Controller hos Hagabergs Mekaniska kommer dina arbetsuppgifter bland annat innebära att:

• Ansvara för ekonomi- och verksamhetssystem och processer
• Ansvara för den löpande redovisningen, rapporter, månads- samt års-bokslut
• Utveckla och leda ekonomifunktionen
• Leda budget och prognosarbetet
• Stötta den operativa verksamheten med analyser och rapporter
• Driva löpande förbättringar i hela företaget
• Stödja Koncernen Caladrius Holding AB och övriga dotterbolag i bland annat Polen

I ditt närmaste team har du en mycket erfaren ekonom som sköter den löpande bokföringen samt månads och årsbokslut.

PERSONPROFIL

Du som söker tjänsten hos Hagabergs Mekaniska har arbetat minst 3-5 år som controller eller motsvarande med datainsamling, analys och verksamhetsutveckling. Du kan redovisning och bokföring. Om du har erfarenhet av LEAN är det meriterande. Du har relevant och uppdaterad utbildning.

Vi tror att du som söker denna tjänst är handlingskraftig och trivs med frihet under ansvar. Du gillar en omväxlande miljö med många utmaningar och tycker om att skapa ordning där det finns oreda. För att passa i rollen har du förmodligen arbetat som controller eller ekonomiansvarig. Du är nyfiken, lyssnande, bra på att observera och se förbättringar, strukturerad, analytisk, social, prestigelös och en do:er. Du är en entreprenör med egen drivkraft, initiativförmåga och trivs med att ligga nära affären.

Det som kommer att vara avgörande om du är rätt person är din vilja, inställning och ditt engagemang. Vi söker dig som trivs med att ta eget ansvar i ditt arbete och som vill komma till ett företag där ditt driv är avgörande för hur du kommer att trivas och lyckas. Din personlighet bidrar till att du har lätt för att skapa relationer och din nyfikenhet gör så att du trivs i en föränderlig miljö och du lär dig snabbt nya uppgifter.

ÖVRIGT

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Nybyggda lokaler i Askersund

Krav med eftergymnasial utbildning inom relevant område samt arbetslivserfarenhet om minst tre år inom ekonomi. Du har god datavana och mycket goda kunskaper i Excel. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

OM HAGABERGS MEKANISKA AB

Hagabergs Mekaniska AB är en världsledande tillverkare av gaffelspridningsaggregat och relaterade systemlösningar. Produkterna har en unik konstruktion och funktion med bland annat suverän genomsikt för föraren, vilket ökar säkerheten på arbetsplatsen.

Idag har Hagabergs över 30 anställda och är en av de ledande tillverkarna av hydrauliska spridaraggregat i Norden, med mer än 30 000 producerade aggregat sedan starten. Hagabergs vision är att nå global närvaro och bli en världsledande innovativ tillverkare av spridningsaggregat och relaterade systemlösningar för materialhantering.

Läs gärna mer på vår hemsida: https://www.hagaberg.com/

Dela detta jobb

logo
CFO/Controller till Hagabergs Mekaniska AB

PerformIQ