ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

CATEGORY MANAGER TILL INKÖPSAVDELNINGEN, ELFA I VÄSTERVIK

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-04

Ansök nu

CATEGORY MANAGER TILL INKÖPSAVDELNINGEN, ELFA I VÄSTERVIK

Elfa erbjuder förvaringssystem som kan anpassas efter människors individuella behov genom hela livet. I vår produktportfölj ingår bland annat måttanpassade skjutdörrar och vägghängda eller fristående förvaringslösningar – allt i hållbar, funktionell design av högsta kvalitet.

Företaget grundades 1948 och ägs sedan 1999 av The Container Store, USA:s största detaljhandelskedja för förvaringsprodukter. The Container Store är börsnoterat på New York-börsen. Elfa har tre fabriker och sju säljbolag i Europa. Koncernen rapporterade en omsättning på cirka 1 155 miljoner kronor för räkenskapsåret 2020 och hade vid slutet av samma år 438 medarbetare.
Huvudkontoret ligger i Malmö.


Nu söker vi dig som har några års erfarenhet inom inköp och är redo för att kliva på en självgående roll som Category Manager i det globala och innovativa Elfa International AB. 

ARBETSUPPGIFTER

Inköpsavdelningen supportar Elfas tre tillverkande enheter med såväl strategiutveckling som förvaltning. 

I rollen som Category Manager hos oss arbetar du självständigt med analys och utveckling av partnerskap med befintliga leverantörer, du söker och kvalificerar nya leverantörer samt upprättar avtal. Vidare tar du fram strategier för dina tilldelade kategorier & leverantörer.

Du arbetar självständigt med att driva kostnadsbesparingar i dina kategorier och stöttar konsultativt processen inom andra områden. Du kommer att delta i olika typer av projekt vilket också ställer krav på din samarbetsförmåga.

Du utgår från Västervik och rapporterar direkt till Group Purchasing Manager. Tjänsten innebär en del resande.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER 

Vi söker i första hand dig som är en erfaren förhandlare med förmågan att se det slutgiltiga resultatet i en affär. Rollen kräver att du har flera års erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete och som minst en gymnasieutbildning i botten. En vidareutbildning inom inköp är meriterande och vi ser gärna att du dessutom har erfarenhet av  projektarbete. Vidare är du van att arbeta i affärssystem, har B-körkort och behärskar svenska såväl som engelska flytande i tal och skrift. 

Som person är du kund- och affärsorienterad med ett högt fokus på kvalitet. Du är metodisk och duktig på att planera och analysera uppgifter och resultat. Du tycker det är roligt att bygga professionella relationer och skapa goda samarbeten med kollegor och partners. Vidare är du handlingskraftig och har en god förmåga att självständigt driva processer inom ditt ansvarsområde. 

Elfa är ett starkt värderingsstyrt bolag och det är därför viktigt att du kan känna igen dig i våra kärnvärden som innebär ett starkt kundfokus, att vi välkomnar innovation, agerar professionellt, tror på humanitära värden och har ett holistiskt synsätt.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten som Category Manager är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Elfa International AB. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION

Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering så skicka in din ansökan snarast. Det gör du genom att registrera dig under lediga jobb på www.eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev. Ansökningar via mail hanteras inte p.ga GDPR.

Dina frågor angående rekryteringsprocessen besvarar Maria Edner på 070-340 83 61 eller maria.edner@eterni.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

CATEGORY MANAGER TILL INKÖPSAVDELNINGEN, ELFA I VÄSTERVIK

Eterni Sweden AB