ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Category Manager

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2022-12-25

Ansök nu

Category Manager

ValueOne söker en kategoriansvarig strategisk inköpare av direkt material för ett ettårigt konsultuppdrag hos vår kund inom global tillverkande industri. Uppdraget ska tillsättas omgående.

Om rollen

Uppdraget som kategoriansvarig strategisk inköpare innebär att du, med ansvar för en tilldelad kategori eller grupp av kategorier, ska utveckla, planera och implementera Supply Chain-strategier med fokus på att optimera kostnader, kvalitet, leverans och tillförlitlighet hos leverantörer och levererade produkter. Du arbetar med och leder förbättringsprocesser, implementerar inköpsstrategier i linje med företagets affärsstrategi och identifierar och utvecklar nya leverantörer. Rollen innebär också att du kommer att ha många kontakter på olika nivåer både internt och externt. Vana vid att arbeta i en tekniskt komplex miljö är en fördel.

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig med mångårig erfarenhet av en liknande roll, gärna från ett tillverkande företag. Du har god erfarenhet av att identifiera, utvärdera och implementera nya leverantörer och utmärkt teknisk förståelse. Erfarenhet av större tekniska upphandlingar inom tillverkande industri är meriterande. Vidare är du en duktig stakeholder manager som förstår vikten av gott samarbete med R&D, Produktion etc. 

Som person är du analytisk och självgående. Du har ett lösningsorienterat arbetssätt och lätt för att samarbeta med andra. Du bör heller inte vara främmande för att resa i tjänsten.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in snarast via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänsterna löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alt. 010 alternativt 010 332 29 20. 

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik.​ Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.​

Dela detta jobb

logga
Category Manager

ValueOne AB