ekonomijobb.se

logga

Cash Administrator till BMW Financial Services

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

Cash Administrator till BMW Financial Services

Vi söker nu en administrativ stjärna till en av världens mest framgångsrika tillverkare av bilar och motorcyklar - BMW Group. BMW Group är med deras tre varumärken BMW, MINI och Rolls-Royce, världens ledande premiumtillverkare av bilar och motorcyklar samt erbjuder finansiella och mobila premiumtjänster.

Framgången för BMW Group har alltid baserats på långsiktigt tänkande och ansvarsfulla beslut. Företaget har därför etablerat en ekologisk och social hållbarhet genom hela varukedjan, omfattande produktansvar och ett tydligt åtagande att spara resurser som en integrerad del av strategin.
Alla som arbetar inom BMW Group är stolta över att kunna leverera bilar, finansiella tjänster och kundupplevelser med högsta kvalitet. Deras kunder över hela världen är stolta över att köra en BMW. Vill du också vara stolt? Dela din passion med oss!

Arbetsuppgifter
Som Cash Administrator kommer du tillsammans med dina kollegor ansvara över kundreskontran för BMWs nordiska verksamhet. Tjänsten är dynamisk då du utöver administrativa arbetsuppgifter även har kontakt med kunder och återförsäljare. Du ansvarar också för att bidra till att BMWs premiumtjänster håller hög kvalitet.

I rollen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:

  • Kundreskontra för den nordiska marknaden

  • Hantera manuella inbetalningar

  • Fakturering

  • Avsluta och delamortera kontrakt

  • Göra bokningar och stämma av konton

Du kommer att tillhöra ett hjälpsamt och positivt team på 6 personer och du rapporterar till din teamledare. I rollen kommer du utöver dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara behjälplig i övriga administrativa uppgifter som hanteras på avdelningen.

Vem är du?
Vi söker dig med minst ett par års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, fördelaktigt inom finansbranschen. Du har en universitetsexamen inom ekonomi, alternativt gymnasieekonom med relevant arbetslivserfarenhet inom kundreskontra och ekonomirelaterad administration. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.
Vidare ser vi att du brinner för administration och besitter förmågan att arbeta strukturerat och kvalitetsmedvetet. Du är en serviceinriktad person med en god kommunikativ förmåga. Vi ser även att du är flexibel och besitter förmågan att prioritera under tidvis högt tempo.

Viktigt för tjänsten är:

  • Ett starkt intresse för administrativa uppgifter

  • Trivs med att både arbeta självständigt och i team

  • Att arbeta strukturerat

  • Vara noggrann, analytisk och ha ett sinne för siffror

  • Ha en god datorvana, gärna inom Excel

Du erbjuds
Du erbjuds ett konsultuppdrag i 12 månader med god möjlighet till förlängning. Detta innebär att du kommer vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos BMW Financial Services där du har en lika stor del i BMWs framgång som en anställd. BMW sitter i moderna lokaler i Sollentuna/Silverdal med bland annat tillgång till gym och gruppträningsklasser som alla får ta del utav. Uppdraget är på heltid med start snarast möjligen.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se  samt ansvarig Rekryteringskonsult Malin Sjöström på malin.sjostrom@jurek.se . Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om BMW Group Financial Services
BMW Financial Services är BMWs eget finansbolag. Ett helägt bolag inom BMW Group med lång erfarenhet av att finansiera BMW-bilar och kan BMW, bättre än något annat finansbolag. I dagsläget finansierar BMW Financial Services miljontals bildrömmar runt om i världen och är en del av bilköpet. Kunden väljer sin BMW i första hand för att den är rolig att köra och inte för att det är roligt med finansiering och pappersarbete. Därför har de sett till att det är enkelt och bekvämt att finansiera bilen hos BMW. Huvudkontoret för Norden ligger i Stockholm. I Sverige har verksamheten funnits sedan 1999

Dela detta jobb

logga
Cash Administrator till BMW Financial Services

Jurek