ekonomijobb.se

Buyer till Bucher Emhart Glass i Örebro

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-09

Ansök nu

Buyer till Bucher Emhart Glass i Örebro

Är du en energispridare som drivs av att jobba med problemlösning och service? Har du en utbildning inom inköp, logistik eller ekonomi alternativt en bakgrund som inköpare? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker en buyer med start omgående,så om du söker en ny utmaning i karriären ska du skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker nu en Buyer för ett föräldravikariat på 12 månader till vår kund Bucher Emhart Glass i Örebro. Du kommer ingå i ett ambitiöst och engagerat inköpsteam med kollegor i både Sundsvall och Örebro.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Buyer ansvarar du för att bevaka och hantera hela orderkedjan, från order till utslussning av färdig produkt.

Du kommer till exempel att:

 • Hantera inköp av reservdelar och arbeta med leveransbevakning

 • Hantera reklamationer

 • Ha löpande kontakt med leverantörer, både lokala och internationella

 • Övrig administration

I den här tjänsten har du möjlighet att påverka såväl din egen arbetssituation och utveckling som teamets arbetssätt och processer. Tjänsten passar dig som är junior eller har några års erfarenhet samt har en stor nyfikenhet och vilja att utvecklas.

Vi söker dig som

 • Har en akademisk utbildning inom inköp, logistik eller ekonomi. Alternativt är du gymnasieekonom med erfarenhet av att jobba i ett affärssystem.

 • Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift då det används i det dagliga arbetet.

 • Har goda kunskaper i officepaketet.

Det är meriterande du tidigare har arbetat med inköp och har vana från att arbeta i ett produktions- och affärssystem.

Vi söker dig som drivs av att arbeta med problemlösning och service. Du är en god kommunikatör och har lätt för att samarbeta med andra. För att lyckas i roller är det också viktigt att du är noggrann, strukturerad och effektiv i ditt sätt att arbeta samt har förmåga att prioritera i ett högt tempo och hålla olika deadlines. Du är hungrig på att lära dig nya saker för att utvecklas i din roll och tvekar inte inför nya utmaningar.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Örebro

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Bucher Emhart Glass är världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar. Bucher Emhart Glass firar mer än 250 år av innovation har de senaste 50 åren utvecklat sin högteknologiska glasformningsmaskin. Företaget har produktion och försäljning i Europa, USA och Asien. De svenska enheterna med cirka 300 anställda i Sundsvall och Örebro nådde en omsättning om 1 mdkr år 2016. Läs mer på deras hemsida: Bucher Emhart Glass.

Dela detta jobb

Buyer till Bucher Emhart Glass i Örebro

Academic Work