ekonomijobb.se

Sveriges största vinimportör Viva Wine & Spirits Group växer och söker en affärsintresserad business controller som trivs i en familjär miljö med internationell prägel. Som business controller får du en central roll i den dagliga verksamheten där du arbetar brett med bland annat budget, forecast, kostnadsuppföljning, samt agerar bollplank mot bolagens respektive VD:ar inom gruppen. Rollen är placerad i trevliga lokaler på Blasieholmen i centrala Stockholm och du rapporterar direkt till Head of Business Control.

Arbetsbeskrivning

  • Löpande analys och uppföljning av den operativa verksamheten utifrån budget och nyckeltal
  • Månatlig uppföljning av bolagens resultat
  • Stötta verksamheten med kalkyler avseende bl.a prissättning, upphandlingar och valutaförändringar
  • Deltagande av strategiska förbättringsprojekt avseende befintlig och framtida verksamhet
  • Övriga adhoc uppgifter och projekt inom finance

Kravprofil

  • Civil eller högskoleekonom
  • I början av din karriär med 2-4 års erfarenhet från business control eller revison
  • Du är system och sifferintresserad, har god användarvana av excel samt erfarenhet av att arbeta i BI-system
  • Som person är du kommunikativ och pedagogisk i ditt arbete med förmågan att arbeta strukturerat när det är många bollar i luften
  • Meriterande om du tidigare har erfarenhet från FMCG bolag

För att trivas i rollen och bolaget behöver du vara en teamspelare, ha lätt för att knyta kontakter samt vara prestigelös och proaktiv i ditt arbete. I syfte att lösa dina uppgifter behöver du ha ett analytiskt och ifrågasättande förhållningssätt med förmågan att fokusera på detaljer och samtidigt kunna lyfta blicken för att se det större sammanhanget. Rollen avser heltid och du blir anställd direkt hos arbetsgivaren.

Om Bolaget

Viva Wine & Spirits Group är en privatägd vin- och spritimportör och består i Sverige av Giertz Vinimport, The Wine Team, Chris Wine, Winemarket och Iconic Wines. Sedan 2014 är gruppen den största leverantören av vin i Sverige till Systembolaget med en försäljning om >45 miljoner liter. Vidare är gruppen marknadsledande inom ekologiska och Fairtrade-certifierade viner vilka utgör mer än 40% än av koncernens försäljning. Viva Wine & Spirits Group arbetar aktivt med klimat- och hållbarhetsfrågor och är drivande i dryckesbranschens klimatinitiativ med målsättning att minska branschens klimatpåverkan. Gruppen har högt ställda krav på jämställdhet och arbetsförhållanden såväl inom gruppen som i hela leverantörskedjan.

Intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via ”ansök-knappen” på www.financerecruitment.se eller kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jacob Gajland på jacob.gajland@financerecruitment.se.

Business Controller till Viva Wine & Spirits Group

Ort
Utgår

2019-10-12

Ansök nu

Dela detta jobb