ekonomijobb.se

För hyrrekrytering till välkänt finansbolag sökes nu en Business Controller
Å kunds vägnar söker Vindex nu en Business Controller för hyrrekrytering. Den här tjänsten startar enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Du kommer initialt att gå som konsult via Vindex de första sex månaderna och därefter är tanken att du övergår i en fast roll hos kunden, givet ett gott samarbete. I rollen kommer du främst att arbeta med uppföljning och rapportering.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Business Controller till välkänt finansbolag
Uppföljningsarbete
Forecast
Intern och extern rapportering
Analys av nyckeltal och finansiell utveckling
Kontakt med övriga avdelningar
Bistå med underlag för strategiska frågor
Förekommande ad hoc-uppgifter
För den här rollen söker vi dig med en positiv och prestigelös inställning som trivs i en social roll där du får arbeta självständigt såväl som i team. Vidare är du proaktiv, initiativtagande och analytisk. Därtill trivs du i en dynamisk arbetsmiljö samt är lösningsorienterad och strukturerad.

Kvalifikationer för rollen som Business Controller till välkänt finansbolag
Civilekonomexamen eller motsvarande
Minst 3-4 års erfarenhet av rollen som Business Controller
Tidigare arbetat med liknande uppgifter
Hanterar Excel på en avancerad nivå
Bred systemerfarenhet
Flytande i engelska och svenska
Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref EBBC682. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Emma Borg vid fler frågor kring rollen.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster inom ekonomi? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Business Controller till välkänt finansbolag

Företag Vindex AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-19

Ansök nu

Dela detta jobb