ekonomijobb.se

logga

Business controller till välkänt börsbolag

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-02

Ansök nu

Business controller till välkänt börsbolag

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av rollen som  Business Controller och har arbetat med att ta fram material för bolagets styrelse.

Huvudsakliga arbetssysslor

  • Förbereda styrmaterial för investeringar 
  • Ekonomisk uppföljning av transformationsprojekt
  • Stöd under månads- och kvartalsstängning
  • Ledningsrapportering 
  • Förberedelse av presentationsunderlag
  • Stöd för strategisk planering
  • Datakonsolidering, analys och support med material inför styrelsemöten

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har jobbat som Business Controller på ett börsbolag. Du är van vid att analysera stora mängder data och har gedigen erfarenhet att sätta ihop rapporteringspaket. Vi tror även att du har god vana vid att hantera olika ekonomisystem och i synnerhet van att arbeta i Excel. Vi ser det även som meriterande om du tidigare har jobbat i SAP.

Du erbjuds

Ett spännande konsultuppdrag som Business Controller hos ett världskänt bolag med placering i Stadshagen. Detta är ett konsultuppdrag med start den 16/11-20 och förväntas fortlöpa fram till den 31/5-2021

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Ansök på www.jurek.se

Dela detta jobb

logga
Business controller till välkänt börsbolag

Jurek