ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Business controller till uppdrag på Arlanda

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-09-01

Ansök nu

Business controller till uppdrag på Arlanda

Arbetsbeskrivning:

Vi söker nu en business controller till internationell koncern på Arlanda. I rollen som business controller kommer du jobba nära verksamhetens shared service center i Nederländerna samt rapportera till Finance Manager för Norden. Du kommer vara drivande i att ta fram nya och utveckla befintliga rapporter för analys av verksamheten och så att man når sina mål. Vidare kommer du vara involverad i bokslutsprocessen med tillhörande rapportering samt framtagande av budget och prognosarbetet.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

  • Budget och prognosarbete
  • Utveckla och effektivisera processer
  • Kostnadsuppföljning och ad hoc analyser
  • Försäljnings- och marginaluppföljningar
  • Agera bollplank för övriga organisationen

Vem är du?

Vi söker dig som har ca 3-5 års erfarenhet av rollen som business controller och som fördelaktige har erfarenhet från retail och detaljhandel. Vi tror att du är civilekonom eller har motsvarande högskoleutbildning inom ekonomi. Du är en avancerad användare av Excel och vi kommer se det som en fördel om du har erfarenhet av SAP och/eller Hyperion. För att trivas i rollen behöver du vara affärsorienterad, ansvarsfull, noggrann och analytisk. Du är även en god teamplayer, kommunikativ och van att arbeta mot tajta deadlines. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med omgående start och som förväntas fortlöpa till årsskiftet. Skulle alla parter vara nöjda så finns det även god chans till att bli överrekryterad efter uppdragstiden. Kunden har sitt kontor på Arlanda och du förväntas vara där ca 3 dagar per vecka. I anslutning till kontoret finns det både personalparkering och goda kommunikationer genom kollektivtrafik. I och med att kontoret är beläget på Arlanda behöver du genomgå en säkerhetsprövning och även vara svensk medborgare. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sökord: Business Controller, Controller, IFRS

Dela detta jobb

Logo
Business controller till uppdrag på Arlanda

Jurek