ekonomijobb.se

Business Controller till spännande Lifestyle bolag i Malmö

Företag Mpya Finance
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-19

Ansök nu

Business Controller till spännande Lifestyle bolag i Malmö

Vill du arbeta i ett spännande Lifestyle-bolag som präglas av entreprenörsanda? Mpya Finance söker nu för kunds räkning en förändringsorienterad Business Controller. I rollen som Business Controller följer du upp lönsamheten och arbetar med affärsutveckling och olika affärsprojekt. Du agerar även bollplank för försäljningschefer och andra medarbetare. Du ingår i regionens ledningsgrupp och är placerad på företagets trivsamma huvudkontor i Malmö och har personalansvar för en ekonom.  Vi söker en mycket analytisk person med stort affärsintresse som har förmågan att se vad som ligger bakom siffrorna. En person som är kommunikativ som vågar utmana och samtidigt stötta. Att komma med idéer och förbättringsförslag är självklart för rätt kandidat.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Leda budgetprocessen
  • Ansvar för KPI ramverk
  • P&L analyser i förhållande till mål och budget
  • Stötta med finansiella analyser och projekt
  • Bistå med input för effektivare processer och arbetssätt
  • Ingå i ledningsgruppen för regionen
  • Personalansvar för en ekonom
  • Stötta och utbilda kollegor i ekonomiska frågor
  • Månadsbokslut inklusive analys
  • Tillse att dina kontakter har tillgång till/förståelse för rätt rapporter för uppföljning

Vem är du?
För att vara framgångsrik i den här rollen är du civilekonom och har arbetat som Business Controller i flera år och har ett stort affärsintresse. Du trivs med att arbeta i ett dynamiskt företag med tydligt affärsfokus och nytänkande. Du är analytisk och självgående och har lätt för att identifiera förbättringsområden. Vidare har du mycket energi, är smidig och trivs med att ha många kontaktytor i organisationen. Du har pondus och vågar ifrågasätta när det krävs. Du är systemorienterad med hög kunskap i Excel och andra system och dina kunskapar i det svenska och engelska språket är goda.

Har vi väckt ditt intresse?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar bolaget med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 0703-755075, kristina.bennet@mpya.se

Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

Business Controller till spännande Lifestyle bolag i Malmö

Kristina Bennet

Malmö

Rekryteringskonsult

kristina.bennet@mpya.se

Vi ses på LinkedIn!

0703-755075

Om Mpya Finance Search

Mpya Finance har nu via ett searchuppdrag från vår kund fått förtroende att hjälpa dem rekrytera sin nästa lysande ekonom.  Mpya Finance är det nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivas. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas – och att varje dag jobba för att vara den bästa arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch.  Vi lever våra ledord – enkelhet, engagemang och delaktighet. Vi kommer självklart berätta mer om vår kund och om rollen.  Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Business Controller till spännande Lifestyle bolag i Malmö

Mpya Finance