ekonomijobb.se

Business Controller till Smurfit Kappa i Eslöv

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2021-08-09

Ansök nu

Business Controller till Smurfit Kappa i Eslöv

”Att få arbeta med pappersbaserade förpackningar till de ledande varumärkesägarna inom de flesta branscher och segment är både energigivande och något man aldrig blir fullärd inom”. Så beskriver Sales Marketing & Innovation Director Mariette Lindsjö sina dagar på Smurfit Kappa. ”Och rollen som Business Controller hos oss är en viktig kugge i ett tight, härligt team.” avslutar hon.

Smurfit Kappa ger dig möjligheten att göra skillnad. Välkommen till bolaget som står för hållbarhet och jobbar utifrån plattformen Better Planet Packaging för en mer hållbar värld. Som en del av det centrala teamet Sales Marketing and Innovation inom Smurfit Kappa Sverige/Norge är du ständigt nära affären samtidigt som rollen ger flera möjligheter till en attraktiv personlig utveckling.

På Smurfit Kappa erbjuds du en dynamisk och positiv omgivning i en internationell miljö och med drivna och engagerade kollegor som har ett stort intresse för bolaget och dess produkter. Vi söker nu en Business Controller med placering i Eslöv, på pendlingsavstånd från både Lund och Malmö, som i sitt uppdrag arbetar mot Smurfit Kappa i Sverige och Norge såväl som mot våra internationella kundteam i Amsterdam och andra platser i Europa.

Rollen som Business Controller är viktig. Det är en perfekt inkörsport till Smurfit Kappa och en språngbräda till andra tjänster såväl centralt som ute på enheterna.

Detta är en controllerroll med fokus på sälj och följande ansvarsområden:

  • Delaktig i budgetarbetet samt resultatuppföljning

  • Månadsrapportering avseende försäljning

  • Lönsamhetsanalyser och uppföljning

  • Tillsammans med Country Coordinator för CRM, driva CRM mot säljorganisationen vad gäller uppföljningar, pipeline och kunddata

  • Trendanalyser och marknadsandelsrapporter

  • Kontakter med kundteamen i Amsterdam 

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad civilekonom eller civilingenjör. Kanske har du jobbat ett par år i en liknande roll alternativt som revisor inom Big4 eller som managementkonsult. För att trivas i rollen ser vi att du är analytiskt lagd och har förmågan att se vad som behöver göras. Du jobbar proaktivt och tar dig fram i organisationen på ett smidigt sätt med din kommunikativa förmåga. Du är driven och ser dig själv utvecklas inom en internationell organisation. En can-do-attityd krävs och du är orädd och nyfiken som person. Rollen innefattar arbetsuppgifter högt som lågt och därför ser vi att du är prestigelös och resultatinriktad.

Har vi fångat ditt intresse?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Smurfit Kappa med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel 0703-755075, kristina.bennet@mpya.se eller Johanna Andersson på tel 0706-555730, johanna.andersson@mpya.se.

Dela detta jobb

Business Controller till Smurfit Kappa i Eslöv

Mpya Finance AB