ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Academic Work söker en Business Controller till Samsung. Har du goda kunskaper och erfarenheter från rollen som controller eller vill ta nästa steg i din karriär, se hit! Som person är du lösningsorienterad, gillar att ta ansvar samt har en god kommunikationsförmåga. Sök redan idag, urvalet sker löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker för Samsungs räkning en Business Controller. I denna roll kommer du jobba tillsammans med ett team på fem stycken andra Business Controllers, där ni tillsammans driver Samsungs kostandskontroll och investeringsplanering på Elektronik Telecom-divisonen. Under dagarna kommer du ha kontakt med flertal olika nyckelintressenter inom organisationen, allt från CFO till Account Managers och olika områdersexperter såsom produktchefer och systemutvecklare. Som Business Controller kommer din huvuduppgift vara att stötta processen för att optimera försäljningen, finna vart och hur kostandseffektivitet uppnås och förbättra vinsten för företaget.

Detta uppnås då du som person, tillsammans med ditt team kommer vara spindeln i nätet för att stödja dessa olika intressenter inom företaget. Du kommer att arbeta nära med Samsung Nordics IM-verksamhet, det vill säga produktgruppen inom bla smartphones och surfplattor.

Du erbjuds

 • En tjänst som ger dig stora möjligheter att utvecklas i din roll som Business Controller

 • Möjligheten att jobba på ett dynamiskt företag med stora utvecklingsmöjligheter

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Ansvara för att skapa prognoser och avslutningsaktiviteter relterat till avrdagskostnader för försäljning

 • Säkerställa att prognosen återspeglar förväntade kostander

 • Kontrollera budgeten

Vi söker dig som

 • Avslutad eftergymnasial utbildning på Universitet ex. kandidat inom företagsekonomi , civilekonomexamen eller motsvarande.

 • Mycket goda kunskaper i engelska samt svenska , både i tal och skrift

 • Har tidigare relevant erfarenhet från Business Controlling, Finance Partnering eller från en liknande roll. (gärna 2+ år)

 • Har utmärkta kunskaper i att arbeta i Excel och PowerPoint

Det är meriterande om du har god systemvana inom SAP eller liknande ERP system.

Övrig information

 • Omgående

 • Heltid

 • Kista

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Samsung är ett dynamiskt företag som befinner sig i en snabbrörlig bransch, på grund av detta finns det stora och många möjligheter att växa och utvecklas! För att trivas på Samsung måste du vara en "doer", en person som uppskattar högt tempo och förändring samt har viljan att ta egna initiativ. Du måste vara öppen för nya idéer och nya sätt att tänka. Då ingen dag är den andra lik på Samsung krävs det en nyfikenhet och ett öga för att se möjligehterna i de snabba och ibland ovänatde förändringar som kommer längst med vägen.

 

Business Controller till Samsung!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-09-03

Ansök nu

Dela detta jobb