ekonomijobb.se

Business Controller till Polypeptide i Malmö

Företag Mpya Finance AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-02-05

Ansök nu

Business Controller till Polypeptide i Malmö

Här finns chansen för dig som vill arbeta nära verksamhet i en spännande organisation och bransch. Polypeptide söker efter en person som vill arbeta högt och lågt, med inblick i hela verksamheten. Som enda Business Controller för det svenska bolaget erbjuds du att arbeta självständigt och utan fasta ramar, med möjlighet att utveckla och påverka både ditt dagliga arbete och organisationen. Du arbetar både operativt och strategiskt.

Att se över processer och rutiner kontinuerligt för att förbättra bolagets sätt att arbeta bör vara ett naturligt inslag i arbetet. Du arbetar proaktivt och analytiskt när du identifierar fokusområden, samt driver utvecklingen av tagna initiativ igenom hela processen.

Det är viktigt att du förstår både den operationella och finansiella aspekten av verksamheten, samt att på ett enkelt sätt kan förmedla och kommunicera mellan dessa två, då du blir den naturliga bryggan mellan ekonomiavdelningen och den operationella verksamheten.

Dina huvudsakliga kontaktytor finns inom ledningsgruppen, men även ute i produktions- och projektverksamheten. Du blir även del av det globala Finance/Controller teamet.

Tjänsten är belägen i fina lokaler i Limhamn och rapporterar till Ekonomichefen i Malmö.

Primära ansvarsområden:

  • Produktions- och projektuppföljning

  • KPI-rapportering och uppföljning

  • Bistå ledningen med presentationer, rapporter, kalkyler etc

  • Budget och prognosarbete

  • Se över processer och rutiner i ett kontinuerligt förbättringsarbete

  • Ad hoc projekt och uppgifter

Vem söker vi?

Vi söker dig som har minimum 3-5 års erfarenhet från Business Controlling i en roll där du själv fått ta stort ansvar. Du är alert, flexibel och van vid snabba puckar. Du skapar dig snabbt en överblick och ser vad som behöver göras.

Som person är du kommunikativ och skapar dig förtroende runt om i organisationen. Du kan balansera mellan att våga utmana och stötta, samtidigt. Vi söker en prestigelös, självgående och driven person som är redo att kavla upp ärmarna och göra en insats där det behövs.

Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Koncernspråk är engelska.

Har vi fångat ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar PolyPeptide med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på telefon 0706-555730 eller mail johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet på telefon 0703-755075 eller mail kristina.bennet@mpya.se.

Vi ber dig ödmjukast att ha tålamod och förståelse för att vi är mitt i julhelgerna, men vi lovar att ge dig återkoppling så snart vi har möjlighet.

Dela detta jobb

Business Controller till Polypeptide i Malmö

Mpya Finance AB