ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Business Controller till Play'n GO

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-02

Ansök nu

Business Controller till Play'n GO

Har du en fallenhet för analys och en bakgrund inom business controlling? Trivs du i en dynamisk och internationell miljö där du får möjlighet att påverka och skapa värde samtidigt som du får arbeta affärsnära? Vi söker nu dig som vill arbeta i en affärsorienterad roll där du ges stort inflytande i Play'n GO:s fortsatta utveckling framåt i rollen som Business Controller.

Om tjänsten

Denna tjänst är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Play'n GO.

Om företaget

Play'n GO leder den globala spelunderhållningsindustrin och med hög kvalitet levererar de banbrytande kasinospel och skräddarsydda backoffice-lösningar. Tack vare sin passion för underhållning, tekniska kompetens och kreativitet fortsätter Play'n GO att växa.

Denna möjlighet är ”remote” eller baserad på företagets kontor i Växjö. Det svenska bolaget har cirka 100 anställda medans i koncernen är det över 700 anställda. Play'n GO söker dig som vill bli en del av teamet och bidra till företagets fortsatta tillväxt i rollen som Business Controller. På Play'n GO kan du arbeta från valfri geografisk ort, arbeta med inspirerande kollegor, arbeta i en organisation med korta beslutsvägar och med möjlighet att påverka i arbetet, flexibla arbetstider och generösa förmåner, så som att få betald ledighet på din födelsedag. Teamet arbetar efter värderingarna "Trust, Energy och Quality", det innebär att våga vara driven och utmanande i arbetet, samtidigt som miljön är lekfull. Vill du med på resan?

Arbetsuppgifter

I rollen som Business Controller har du en viktig roll i organisationen och du arbetar med verksamhetens analyser, avvikelseanalys och ROI. Du har ett ansvar för hela budget- och prognosprocessen och agerar expert inom dessa områden mot verksamheten. Du arbetar systematiskt och med system för att kunna förutse framtiden samt med scenarioanalyser. Dessutom kommer du också att ansvara för internrevision och dess ramverk. Du arbetar även med att kontrollera att ekonomiprocesser är smarta, följda och anpassade genom gruppen. Du tar fram rätt nyckeltal för analysarbetet, identifierar trender samt utvecklar och följer upp prognoser och KPI:er.

Du arbetar nära redovisningsteamet och chefer i verksamheten där du tar fram affärsanalyser och beslutsstöd för ledningen för att stödja strategiska beslut. En viktig del i arbetet blir också att leda förändringsprojekt och bedriva andra viktiga processer. Det kan handla om arbete kopplat till förändringar och implementering av system och att säkerställa att arbetsprocesserna förbättras och automatiseras. I rollen ges du möjligheter att påverka din roll genom rätt inställning och vilja.

Ditt ansvar:
• Budgetprocess inklusive prognoser
• Internrevision av finansiella processer
• Bidra med insikter för att utveckla verksamheten framåt
• Analysera finansiella data
• Följa upp viktiga investeringar och affärscase
• Skapa adhoc analyser
• Förbättra och övervaka affärskontrollprocesser
• Arbeta för en hög grad av automatisering i processer

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Minst 5 års arbetslivserfarenhet från en liknande roll
• Du är affärstänkande och analytisk
• Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska

Vi söker dig som är nyfiken och har förmågan att se den långsiktiga betydelsen av affärer och utveckling ur ett strategiskt perspektiv. Du tycker om att samarbeta med andra, eftersom denna roll bygger på ett nära samarbete med andra avdelningar. Du har också en stark fallenhet för analyser och affärsstrategier samt problemlösning och du tycker om att självständigt strukturera och organisera ditt arbete. Du nöjer dig inte med att enbart identifiera avvikelser eller trendförändringar, du är angelägen om att hitta orsaken till dessa utmaningar och har förslag som kan omsättas i handling.

Dessutom uppmuntras du i rollen att komma med idéer och trivas i en innovativ miljö där du får möjlighet att utmana och förändra. Slutligen har du god kommunikationsförmåga och är opretentiös.

Övrig information

Start: Efter överenskommelse
Plats: Helt på distans, med möjlighet att arbeta från kontoret i Växjö
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Business Controller, controlling, controller, business, finance, finance, analys, budget, strategi, business, rapport, remote, spelbransch, rekrytering, heltid, Play'n GO, Jönköping, Sverige

Dela detta jobb

logo
Business Controller till Play'n GO

Bravura