ekonomijobb.se

Business Controller till Mediplast

Företag Mpya Finance
Ort
Utgår

2019-08-03

Ansök nu

Business Controller till Mediplast

Vi brinner för medicinteknik. Mediplast är ett ledande medicintekniskt bolag som erbjuder en bred produktportfölj med starka varumärken och högkvalitativa produkter. Vi gillar att förbättra sjukvården dag för dag – och patienternas bästa ligger oss varmt om hjärtat. Vi lyssnar på kunden och delar med oss av vår kunskap. Vi håller vad vi lovar och gör det komplexa enkelt. Mediplast är en del av Addlife koncernen. Addlife är noterad på NASDAQ OMX Stockholm.

Vi gör skillnad för patienterna- vill du vara med?

Mediplast växer och du är efterlängtad! Här erbjuds du att själv tillsammans med CFO bygga och forma din roll i en otroligt spännande verksamhet. Mediplast erbjuder en platt organisation med öppna dörrar och ett vänligt klimat. Här hjälps alla åt och beslutsvägarna är korta. Har du ett stort intresse och förståelse för affären? Söker du en varierande och ansvarsfull roll? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Tjänsten är belägen på huvudkontoret i Malmö och du rapporterar till CFO.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Analys av utfall och prognoser, främst inom försäljning
  • Bygga och utveckla rapportstrukturer för de nordiska länderna samt globalt
  • Stödja organisation med analyser avseende ex prissättning och avtal
  • Sammanställa försäljningsrapporter veckovis och månadsvis
  • Superuser i Qlikview med support och utbildning av kollegor
  • Utveckla dashboards i Qlikview
  • Budget – och prognosarbete

Här erbjuds du en verksamhetsnära roll i ett internationellt bolag med många kontaktytor runt om i organisationen.

Vem söker vi?

För att trivas i denna tjänst drivs du av affären och skapar dig snabbt en överblick eftersom du är nyfiken, analytiskt lagd och har lätt för att lära. Du jobbar proaktivt och tar egna initiativ samtidigt som du är mån om din omgivning. Du är kommunikativ och social och tycker om att utbilda och att vara länken mellan försäljning och ekonomi.

Vi ser att du är civilekonom eller motsvarande, har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt ett stort intresse för affären. Erfarenhet av Qlikview är ett krav och ditt systemintresse är stort. På Mediplast hjälps alla åt och ser laget före jaget och du trivs i den miljön.

Hur gör jag nu?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Mediplast med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet på 0703-755075 eller kristina.bennet@mpya.se

Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

Dela detta jobb

Business Controller till Mediplast

Mpya Finance