ekonomijobb.se

Business Controller till Lideta Hälsovård i Helsingborg

Företag Mpya Finance
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-05

Ansök nu

Business Controller till Lideta Hälsovård i Helsingborg

Business Controller till Lideta Hälsovård i Helsingborg

Detta beskrivs som en av bolagets mest uppskattade roller.  Du blir ett självklart stöd till resten av organisationen. Dessutom får du möjligheten att vara med på en riktigt spännande tillväxtresa. Om detta låter intressant så passar du förmodligen som handen i handsken i Lidetas härliga och energiska team.

Vad erbjuds du?

Lideta är ett av de snabbast växande vårdbolagen i Sverige och som Business Controller här kommer du att få arbeta med ekonomisk analys, resultatuppföljning och rapportering i en framåtlutad organisation med stora utvecklingsmöjligheter. Du ingår i ett team av tre Business Controllers och du rapporterar till CFO som utgår från Stockholm och Helsingborg. Placering för tjänsten är på Lidetas huvudkontor i Helsingborg där ekonomifunktionen finns. Resor till övriga regioner förekommer som en del av rollen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:

  • Resultatuppföljning och analys
  • Rapportering
  • Budgetarbete
  • Involverad i M&A och Due Diligence
  • Analysarbete kring förvärv och expansion av verksamheten
  • Olika förändringsprojekt och affärsutveckling
  • Utveckling av processer och rutiner

Vem söker vi?

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet som Business Controller eller annat analysbaserat ekonomiarbete. Din bakgrund är förmodligen minst ekonomiekandidat. Du bör ha mycket goda kunskaper i Excel. Du är en självgående, pedagogisk och kommunikativ Business Controller.

Vi lägger stor vikt vid personlighet och inställning i denna rekrytering. För att trivas i rollen bör man tycka att det är roligt och givande att kommunicera med övriga organisationen samt att driva utveckling. Som person är du engagerad, analytisk, noggrann och prestigelös. Du är driven, resultatinriktad med hög integritet samtidigt som du har lätt för att samarbeta.

Det kommer vara spännande utmaningar i den här rollen, både för dig som har ett antal års erfarenhet av analysarbete, men även för dig som är en mer senior Business Controller.

Hur gör jag nu?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Lideta med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Josefin Gorthe Skafar på tel. 0722-111515 eller josefin.gorthe.skafar@mpya.se eller Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se

Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

Business Controller till Lideta Hälsovård i Helsingborg

Josefin Gorthe Skafar

Helsingborg

Konsultchef, Rekryteringskonsult

josefin.g.skafar@mpya.se

Vi ses på LinkedIn!

+46 72 211 15 15

Om Lideta AB

Lideta Hälsovård är ett vårdbolag främst verksamt inom svensk Primärvård som grundades 2001. Vi delar upp verksamheten i områdena Barn-och kvinnosjukvård, Husläkarmottagning, Digital vård, Psykisk Hälsa och Företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi har idag cirka 50 vårdenheter och omkring 300,000 listade patienter i fem regioner. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen Mama Mia.
Mama Mia grundades 1988 och är idag Skandinaviens enskilt största bolag inom barn- och kvinnosjukvård med mottagningar i Stockholm och Skåne. Mama Mias verksamhet omfattar mödravård, gynekologi, preventivmedelsrådgivning, obstetriska ultraljud, barnavårdscentral samt barn-och ungdomsmedicinsk mottagning.
Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De senaste åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Dela detta jobb

Business Controller till Lideta Hälsovård i Helsingborg

Mpya Finance