ekonomijobb.se

Business Controller till kommunikationskoncernen Dentsu Sverige

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2021-10-22

Ansök nu

Business Controller till kommunikationskoncernen Dentsu Sverige

Vill du vara med och bidra till utvecklingen samtidigt som du utvecklas tillsammans med organisationen? Då kan denna roll på kreativa och innovativa Dentsu Sverige vara något för dig!

Dentsu Sverige är del i ett globalt kommunikationsnätverk och erbjuder en unik helhet av integrerade kommunikationstjänster genom de svenska dotterbolagen Carat, Vizeum, iProspect, Isobar, MKTG, Posterscope, Amplifi, Dentsu X och Merkle/Outfox. Nu söker vi en Business Controller som är dedikerad till Carat. Tjänsten präglas av tätt samarbete inom Carat och med övriga koncernbolag. Bolaget erbjuder härliga kollegor, fördelaktiga förmåner och här bevaras varje enskild individs styrkor och du får möjligheten att vara dig själv, utvecklas och nå din fulla potential.

Om rollen
Som Business Controller har du en viktig roll då du dagligen proaktivt för att underlätta för organisationen att följa upp affären och bidrar därigenom till förbättrad lönsamhet. Du har ett tydligt affärstänk och då du är dedikerad till ett av bolagen inom koncernen arbetar du nära bolagets VD och övriga beslutsfattare och är rådgivande gällande affär, utveckling och förbättring. I rollen rapporterar du till Head of Commercial Finance och du blir en del av Commercial Finance teamet bestående av 5 personer. Du sitter även i ledningsgruppen för Carat. Dentsu Sverige sitter i lekfulla och moderna lokaler på Södermalm.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Analysera och bearbeta data/information
• Ta fram rapporter/beslutsunderlag
• Vara bollplank och rådgivare till organisationen
• Driva/ansvara för budgeteringsprocessen
• Effektivisera och optimera systemstöd
• Ad-hoc analyser

Kvalifikationer och egenskaper
Vi tror att du har ca 5-8 års erfarenhet som Business Controller, gärna från större konsultverksamhet. Du är civilekonom eller motsvarande och har ett naturligt analytiskt sinne. Du planerar din tid noga och arbetar strukturerat och effektivt samt triggas av att arbeta med helheten, både på en operativ och strategisk nivå. Då vi ständigt vill förbättra våra rutiner och processer tror vi att du har ett systemintresse och är med fördel genuint intresserad av teknik och det digitala.

På ett personligt plan är du en ansvarsfull, engagerad, självständig och prestigelös person som både kan driva ditt eget arbete, men som samtidigt är duktig på att samarbeta. Du är en social och kommunikativ person som trivs i en föränderlig miljö och som har förmågan att lyfta blicken och arbeta proaktivt. Du är servicemedveten och är van att arbeta mot många olika kontaktytor.

Tidigare erfarenheter av Marathon och/eller medie- och kommunikationsbranschen är meriterande, men inget krav.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Dentsu Sverige med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se. Har du frågor kring tjänsten kontakt ansvariga rekryteringskonsulter Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se eller Malin Skotte på malin.skotte@mpya.se. Urval och intervjuer kommer påbörjas i vecka 32. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Business Controller till kommunikationskoncernen Dentsu Sverige

Mpya Finance AB