ekonomijobb.se

Business Controller till KLS Ugglarps

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2021-10-22

Ansök nu

Business Controller till KLS Ugglarps

“Att göra karriär är att välja en bra chef” säger Sammie Lovén ödmjukt, Controllerchef på KLS Ugglarps.

Vi växer i snabb takt och söker nu ytterligare en Business Controller till vår controlleravdelning, med placering vid vårt huvudkontor i Lund. Du kommer att bli en viktig del i ett väl sammansvetsat team som har roligt tillsammans och jobbar med ett högt målfokus. Att arbeta som Business Controller hos oss på KLS Ugglarps är ett stimulerande jobb med mycket frihet och stor påverkandegrad. Då vi arbetar i en snabb och flexibel organisation med korta beslutsvägar förväntas du också aktivt bidra i hela processen. I gengäld får du ett jobb med mycket varierande arbetsuppgifter och stor chans till personlig utveckling.

Du arbetar främst mot affärsområdet, förädling samt mot systemprojekt. Dina analyser och beslutsunderlag kommer ligga till grund för företagets fortsatta tillväxt och lönsamhet. I rollen rapporterar du till Sammie som är Head of Controlling. Sammie är en sympatisk ledare som ser laget före jaget. För honom är det viktigt att lyfta och utveckla sitt team. 

Huvudsakliga ansvarsområden som Business Controller:

  • Medverka i budget- och prognosarbete samt rapportering och uppföljning av lönsamhet, kostnad och försäljning.

  • Delta i och ansvara för interna projekt med koppling till standardisering av verksamhetens arbete med master data.

  • Driva rutin- och förbättringsprocesser och kontinuerligt utveckla verksamheten

  • Gemensamt med alla inom Finance verka för att processer utförs och fungerar på ett effektivt sätt i verksamheten.

  • Diverse ad hoc analyser och projekt.

Är det dig vi söker?
För att trivas i rollen är du analytisk och har förmågan att se vad som ligger bakom siffrorna. Du är van vid att hantera och tolka stora mängder data, ditt systemintresse är stort och du har mycket goda kunskaper inom Excel. Du är en kommunikativ person som blickar framåt och arbetar proaktivt och lösningsorienterat. Vidare har du en pedagogisk ådra och har lätt för att skapa bra relationer i organisationen. Vi tror att du är civilekonom och har arbetat som Controller under ca 2-3 år.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar KLS Ugglarps med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 070-3755075 eller kristina.bennet@mpya.se eller Amelie Rijpma på tel. 070-9966176 eller amelie.rijpma@mpya.se. Ansökan sker via www.mpyafinance.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Business Controller till KLS Ugglarps

Mpya Finance AB