ekonomijobb.se

Business Controller till Karolinska universitetssjukhuset med placering centralt

Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-09

Ansök nu

Business Controller till Karolinska universitetssjukhuset med placering centralt

Vi söker dig som vill vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård!

Vi erbjuder

I denna roll erbjuds du ett arbete i en föränderlig miljö där vi bygger någonting nytt och spännande! Du ges en möjlighet att vara med och påverka en förändringsresa ur flera perspektiv.

Vi kan erbjuda dig möjligheten att arbeta på ett av Europas största universitetssjukhus. Hos oss finns det möjlighet till spännande karriärer oavsett profession!

Självklart får du också ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Arbetsuppgifter

I rollen som controller inom Centrala Controllersektionen kommer ditt arbete vara ett direkt stöd till ledningen kopplat till ekonomisk analys och uppföljning. Du kommer dels att ansvara för analys och rapportering av Karolinska resultat men även för att säkerställa effektiva koncerngemensamma processer för analys och rapportering. Du kommer också att fungera som ett kvalificerat bollplank mot verksamhetskontrollerna i frågor som rör produktion, intäkter och kostnader.

Om verksamheten

På Karolinska Universitetssjukhuset arbetar ca 16 000 medarbetare. Vi vårdar dagligen ca 4 350 patienter och över 1,5 miljoner patienter varje år. Dessutom gör vi ca 25 miljoner analyser per år och våra verksamheter sträcker sig över hela Stockholm.

Vårt uppdrag har ett tydligt fokus på att säkerställa att Karolinskas styrmodell implementeras i den ekonomiska planeringen och uppföljningen för att stödja verksamheten på ett effektivt sätt. Vi ansvarar också för den ekonomiska analysen och rapporteringen av Karolinskas ekonomiska resultat viket vi gör i nära samarbete med Staben för Vårdstöd och Service som ansvarar för samordningen av sjukhusets vårdproduktion.

Personliga egenskaper

Du har en stor personlig mognad och hög integritet samt är bra att arbeta i team. Du är analytiskt, drivande och proaktiv i ditt arbetssätt. Du ser möjligheter till förbättringar och har ett strategiskt tänk.

Som person är du tydlig, pedagogisk och mån om att ge bra service. Du är en god kommunikatör, såväl i skrift som i möten och skapar lätt goda och hållbara relationer.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer

Krav:
- Akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande
- Tre till fem års erfarenhet som controller alternativt arbetat på revisionsbyrå och vill gå vidare som controller
- Erfarenhet och intresse av att kommunicera och hålla presentationer för icke-ekonomer
- Mycket goda kunskaper i Excel
- Goda redovisningskunskaper i grunden
- Erfarenhet/brinnande intresse av att arbete med olika BI-verktyg
- Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande:
- Erfarenhet från hälso- & sjukvården
- Erfarenhet av att ta fram analysmaterial och att arbeta med stora datamängder
- Erfarenhet av Tableau, eller annat BI-verktyg

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på våra hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Business Controller till Karolinska universitetssjukhuset med placering centralt

Karolinska Universitetssjukhuset