ekonomijobb.se

BUSINESS CONTROLLER TILL INTERNATIONELLT BOLAG I GÖTEBORG

Företag A-Finance
Ort
Utgår

2019-06-28

Ansök nu

BUSINESS CONTROLLER TILL INTERNATIONELLT BOLAG I GÖTEBORG

Arbetsbeskrivning
Till ett spännande företag med engelska som koncernspråk söker vi nu en business controller för ett uppdrag till och med april 2020. Uppdraget startar som senast i mitten av augusti. I rollen som business controller kommer du arbeta som controller för ett produktionsområde. Du arbetar med månatliga uppföljningar och analysarbete, beräkningar av standardkostnader, affärsplan etc.

Erfarenhet
För detta uppdrag krävs minst fem års erfarenhet av tidigare controllingarbete och du har en examen från universitet eller högskola inom relevant område. För att lyckas i rollen som business controller har du tidigare jobbat i producerande verksamheter och det är mycket meriterande om du har erfarenhet av SAP. Tidigare Excel-kunskaper är ett krav. 

Du talar och skriver både engelska och svenska obehindrat och är en duktig kommunikatör till så väl ekonomer som icke-ekonomer.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som arbetar proaktivt och självständigt. Du är flexibel i ditt förhållningssätt och triggas av att alltid hitta nya sätt att förbättra och effektiviserar dina processer på.

Ansökan
Låter detta som ett uppdrag för dig? Vänta inte med att skicka in din ansökan, då vi arbetar med löpande urval och intervjuer! För frågor, vänligen kontakta Lisa Andersson. 

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag. 

Som konsult hos A-Finance får du möjlighet att arbeta i spännande uppdrag på varierande längd, samtidigt som du utvecklas i din roll som ekonom. Detta innebär också att du blir en del av ett stort nätverk av kompetenta ekonomer samt får tillgång till A-Finance nätverks alla spännande kunder och uppdragsgivare.

Kontakt
Lisa Andersson, lisa.andersson@afinance.se, 0729828200

Dela detta jobb

BUSINESS CONTROLLER TILL INTERNATIONELLT BOLAG I GÖTEBORG

A-Finance