ekonomijobb.se

Logo

Business Controller till internationell samarbetsorganisation

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Business Controller till internationell samarbetsorganisation

Är du en självgående, prestigelös och kreativ problemlösare? Har du ett par års erfarenhet av arbete som Business Controller? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Arbetsbeskrivning

Till vår kund som sitter i trevliga lokaler på Kungsholmen söker vi nu en Business Controller för ett ettårigt vikariat med god chans till förlängning. Vår kund är en samarbetsorganisation för fackliga organisationer verksamma framförallt inom nya medieområden. Du kommer att ingå i ett ekonomiteam om totalt fyra personer, där du kommer ha en central och viktig roll i verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Intäkts- & kostnadsanalyser
  • Driva effektiviserings- och förbättringsprocesser
  • Delta i ad-hoc projekt
  • Analys och uppföljning av KPI:er

Vem är du?

Vi söker dig som har tre till fem års erfarenhet av arbete som Business Controller alternativt en gedigen bakgrund inom revision och finansiell analys. Du har vana från att arbeta i projektform och är analytisk ända ut i fingerspetsarna.

För att trivas i denna roll krävs det att du är en kreativ problemlösare som inte räds för att ta egna initiativ. Vidare är det viktigt att du trivs med att arbeta såväl självständigt som i team, men även att du har en positiv och prestigelös attityd.

Du erbjuds

En möjlighet att utvecklas inom ekonomistyrning och finansiell analys i en spännande miljö. Vår kund sitter i trevliga lokaler på centrala Kungsholmen och är ett sammansvetsas team på totalt cirka 20 medarbetare. För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Denna tjänst är ett föräldravikariat initialt på ett år - med chans till förlängning - och omfattar heltid. Vi intervjuar löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden har löpt ut.

För frågor om tjänsten eller annonsen vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mehdi Riahi per mail på mehdi.riahi@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

Logo
Business Controller till internationell samarbetsorganisation

Jurek Bemanning