ekonomijobb.se

logga

Business Controller till ideell verksamhet

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-24

Ansök nu

Business Controller till ideell verksamhet

Vi söker dig som har mellan 6-8 års erfarenhet av rollen som Business controller och där vi gärna ser att du tidigare har jobbat i en större organisation. I denna roll kommer du självständigt ansvara för analys, rapportering att hålla igång processer för den nationella verksamheten. I rollen ingår också att tillsammans med din närmaste chef driva frågor rörande finansiering och uppföljning mot bidragsgivare.

Huvudsakliga arbetssysslor

Beslutsstöd
• Du levererar beslutsstöd på strategisk nivå gentemot i första hand avdelningschefer och deltar i ledningsteamet. Vid behov levererar du självständiga analyser och riskbedömningar för de verksamheter och processer som du stödjer.
• Du är övergripande stöd i planerings- och uppföljningsprocesser inom avdelningen samt prioritering i budget- och prognosprocesser inom avdelningens verksamhet.

Grant management
• Du svarar för övergripande finansiell analys, finansiering och är delaktig i resursmobiliseringsarbetet och håller ihop revisionsprocess med projektcontroller
• Du säkerställer struktur för redovisning, rutiner, processer och metod för arbetet inom avdelningen

Compliance
• Du ansvarar för att avdelningen styr mot uppsatta mål och interna riktlinjer samt externa lagar och regler. Du ansvarar för intern rapportering och driver metod- och processutveckling, både inom avdelningen och tvärorganisatoriskt.
• Du arbetar förebyggande för att undvika korruptionsfall på central och lokal nivå.

Vem är du?

Du trivs med ett högt tempo, har ett strukturerat arbetssätt och god förmåga att prioritera och att arbeta mot deadlines. Du är pedagogisk och kan snabbt sätta dig in i de behov som finns, både inom organisationen men också mot viktiga bidragsgivare. Du motiveras av att själv driva utveckling och processer kopplade till styrning och uppföljning av projekt samt att skapa struktur och leverera med kvalitet enligt uppsatta tidslinjer

Vi ser gärna att du har en civilekonomexamen eller att motsvarande kunskap har förvärvats på annat sätt. Goda färdigheter i Officepaketet samt gedigen erfarenhet av att jobba mot många olika kontaktytor. 

Meriterande kvalifikationer

• Erfarenhet av att driva förändringsarbete och/eller processutveckling och projektledning
• Erfarenhet av att utforma rapporteringsstruktur från operativ till strategisk nivå

Du erbjuds

Ett spännande konsultuppdrag som Controller hos ett världskänt bolag med placering i i Mariatorget. Detta är ett konsultuppdrag med start i mitten på augusti och har ett preliminärt slutdatum i december. Arbetstiden är belagd på kontoret men det kommer även finnas möjligheter att jobba hemifrån.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Ansök på www.jurek.se

Dela detta jobb

logga
Business Controller till ideell verksamhet

Jurek