ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Business Controller till Heimstaden i Malmö

Företag Mpya Finance AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-24

Ansök nu

Business Controller till Heimstaden i Malmö

Heimstadens organisation växer så det knakar och en av de senaste möjligheterna som öppnat sig, är rollen som Business Controller.

Varmt välkommen till bolaget där du garanteras en fin utvecklingskurva inom ditt område och där du får vara med där det händer. Här är alla processer inte på plats och du blir en viktig del i att skapa dessa tillsammans med teamet. Du är efterlängtad!

Som Business Controller kommer du tillsammans med övriga Controllers att ha en viktig roll i arbetet med detaljerad verksamhetsuppföljning. Heimstaden är ett expanderande bolag vilket ställer krav på effektivitet i arbetet och en förmåga och vilja att arbeta med analyser av stora datamängder. Du rapporterar till ekonomichefen för den svenska verksamheten och ingår i ekonomiavdelningen som totalt består av elva personer. Dina närmaste kollegor som du kommer ha nära samarbete med är en business controller och två verksamhetscontrollers.

Tjänsten är belägen på Heimstadens trevliga kontor i centrala Malmö och dina huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter är följande:

  • Bidra till förberedelserna, utvecklingen och kvalitetssäkringen av förvaltningens rapportering, med fokus på projekt/nyproduktion

  • Fortsätta utveckla den periodiserade rapporteringsprocessen

  • Bidra till standardiseringar för att säkerställa kontinuitet och tillförlitlighet av verksamhetens resultat

  • Budget, ekonomisk och operationell analys, kostnadskontroll och benchmarking

  • Supportera nyproduktionsteamet/projekteamet kring allt relaterat till rapportering och uppföljning

  • Bokslutskontroll, avstämning och kontroll av utfall för projektrelaterade konton

  • Support till RC/FF/PL, dagliga frågor om projekthantering, fastighetsekonomi, teknisk förvaltning, moms

  • Prognossupport och genomgångar

  • Slutrapport till styrelsen

Vem är du?
För att lyckas i rollen är det viktigt att du trivs i en dynamisk miljö, är självgående och jobbar proaktivt. Du är van vid och trivs med att ha många kontaktytor och skapar dig snabbt förtroende ute i organisationen. Vidare är du leveransfokuserad och uthållig i ditt arbete med detaljerade analyser. Heimstaden växer idag väldigt snabbt, både organiskt och genom förvärv. Därför behöver du vara driven med egen initiativförmåga och ha mod att ifrågasätta, samt hela tiden verka för att hitta effektiva sätt att jobba. En förutsättning för rollen är att du har mycket goda kunskaper i Excel och är van att bygga rapportmodeller och analyser. Vi ser att du är civilekonom eller motsvarande och har minst fem års erfarenhet som Business Controller, gärna från bygg- eller fastighetsbranschen. Som person är du positiv, hjälpsam och nyfiken och du behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

Bolagets värderingar är viktiga för Heimstaden; Care, Share och Dare. Här har alla medarbetare ansvar för att dessa blir verklighet i vardagen, i både smått och stort. Läs gärna mer om vad bolagets medarbetare tycker om att jobba på Heimstaden. https://heimstaden.com/jobba-har/

Har vi fångat ditt intresse?
Låt oss prata mer över en kopp kaffe. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
I denna rekrytering samarbetar Heimstaden med Mpya Finance. Du ansöker på www.mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Bennet på telefon 0703-755075 kristina.bennet@mpya.se eller Jannika Skoglund på telefon 0733-607457 jannika.skoglund@mpya.se

Dela detta jobb

Business Controller till Heimstaden i Malmö

Mpya Finance AB