ekonomijobb.se

Heimstaden är ett ledande fastighetsbolag i Skandinavien med fokus på bostäder. Koncernen äger fastigheter i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland och Holland.

På drygt 10 år har vi gått från att vara en relativt liten aktör på den svenska bostadsmarknaden till att bli en av Skandinaviens största. Genom våra värderingar omtanke, nytänkande och autenticitet skapar vi värden för våra ägare och omtänksamma boenden för våra hyresgäster.

Koncernen har idag ca 50.000 lägenheter och ett fastighetsvärde på ca 90 Mdr SEK. Heimstadens preferensaktie är noterad på Nasdaq First North Premier och huvudkontoret är placerat i Malmö.

En möjlighet att bli en del av Controllerteamet på gruppnivå har öppnat sig! Nu har du chansen att få jobba i en internationell och expansiv verksamhet där möjligheterna till utmaningar och utveckling är stora.

Vad erbjuds du?

Det går bra för Heimstaden och du är efterlängtad. Rollen som Business Controller är ny och du har själv stora möjligheter att utforma den tillsammans med Head of Group Business Control. Här jobbar du nära där besluten tas och du drivs av att vara med och påverka och att självständigt driva arbetet framåt.

Organisationen är inne i en tillväxtfas med många spännande utmaningar för såväl företaget som medarbetarna. Heimstaden erbjuder dig en varierande vardag och i takt med att koncernen växer kommer rollen utvecklas och innebära mer ansvar.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i centrala Malmö. Du rapporterar till Head of Group Business Control och blir en del av finans- och ekonomiteamet på koncernnivå.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:

Du jobbar tätt tillsammans med övriga gruppen på ekonomi- och finans och stöttar Management i olika frågor. Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara budgetarbete, rapportering samt analyser och att delta i samt leda projekt för att effektivisera rutiner kring dessa. Du är högst involverad i utvecklingen av organisationens BI-system och tittar ständigt på förbättringsområden kring dina ansvarsområden.

Vem söker vi?

För att trivas i denna roll har du lätt för att lära, du skapar dig snabbt en överblick och identifierar förbättringsområden eftersom du är nyfiken och analytiskt lagd. Här välkomnas egna initiativ och nytänkande förslag samtidigt som du har en realistisk syn på förändringar.

Du är civilekonom eller motsvarande och har förmodligen ett till ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samtidigt som IT-intresset är mycket stort. Du tycker om att jobba hands on och att lösa problem. Svenska och engelska behärskar du såväl i tal som skrift.

Kanske är du jr Controller idag och vill ta nästa steg eller kanske är du revisor och vill ta steget mot en Controllerroll?

Varmt välkommen med din ansökan!

Hur gör jag nu?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Heimstaden AB med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet 070-3755075 eller kristina.bennet@mpya.se

Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

Business Controller till Heimstaden AB i Malmö

Företag Heimstaden AB
Ort
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Dela detta jobb