ekonomijobb.se

Vindex söker för Green Lanscapings räkning en Business Controller. Green Landscaping Group är Sveriges ledande aktör inom skötsel och finplanering av utemiljöer. Vår affärsidé är att förädla kunders utemiljö genom att erbjuda tjänster med fokus på hög kundnytta, långsiktig hållbarhet och kvalitet. Green Landscaping Group, noterat på Nasdaq OMX Stockholm, erbjuder genom 25 dotterbolag marknadens mest omfattande tjänsteportfölj.

Vi är professionella i allt vi gör och i centrum finns vår personal som med sin kompetens och erfarenhet inspirerar våra kunder och realiserar deras drömmar om en vacker och funktionell utemiljö. En utemiljö som med våra tjänster inom skötsel och drift består under en lång tid. Antalet anställda är cirka 1 300 och omsättningen cirka 2 000 miljoner kronor.

Vår historia: Green Landscaping bildades år 2009 genom sammanslagning av fyra aktörer inom skötsel av utemiljöer och har sedan dess vuxit såväl organiskt som genom förvärv.

Vi söker nu en driven och framåtriktad person för rollen som Business Controller. Du kommer vara med och forma och utveckla bolaget som just nu befinner sig i en tillväxtfas samt ha ansvar för analys och rapportering på koncernnivå. Du kan även se dig själv växa in i en ledarroll på sikt. Som Business Controller rapporterar du till vår CFO och din arbetsplats är centralt belägen mitt i Stockholms city. Resor inom Sverige kan förekomma i tjänsten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som Business Controller

  • Analys och uppföljning av verksamheten
  • Budget, prognos och rapportering
  • Utveckla och förbättra rapportering samt processer och rutiner
  • Utföra analys på uppdrag av bland annat VD, CFO och M&A-ansvarig
  • Delta vid förvärv
  • Samordna investeringsbehov
  • Delta och driva projekt

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker en person med civilekonomexamen eller motsvarande och har minst 5 års erfarenhet i rollen som Business Controller eller managementkonsult, gärna på ett börsbolag. Du har lätt för att sätta dig in i affären, se samband och har tidigare arbetat med verksamhets- och strategifrågor. Vidare ser vi positivt på om du har en bakgrund inom redovisning och/eller erfarenhet av M&A. Utöver detta har du en god systemvana och utmärkta kunskaper i Officepaketet, främst Excel och Powerpoint. Rollen kräver även att du är flytande i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Personliga egenskaper
För rollen som Business Controller söker vi dig med en stark analytisk förmåga och ett naturligt helhetstänk såväl som ett öga för detaljer. Du är mycket driven, framåtsträvande och nyfiken, med en vilja att ständigt utveckla både dig själv och bolaget. För att lyckas i rollen har du också pondus och är inte rädd för att uttrycka dina åsikter eller fatta egna beslut. Vidare är du en kommunikativ problemlösare som arbetar självständigt på ett noggrant och strukturerat sätt. Utöver detta är du också prestigelös och kan stötta där det behövs. Dessutom har du höga ambitioner och ser dig själv växa in i en ledarroll på sikt.

Ansökan:
Denna rekrytering sker i exklusivt samarbete med Vindex AB. Är du den vi söker? Ansök via annonsen alternativt skicka ditt CV till ansvarig rekryterare Emma Borg (emma.borg@vindex.se eller 070-545 66 45). Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Business Controller till Green Landscaping

Företag Vindex AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-01

Ansök nu

Dela detta jobb