ekonomijobb.se

Business Controller till Granngården i Malmö

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2021-02-27

Ansök nu

Business Controller till Granngården i Malmö

”Här är vi oss själva, och vi vågar göra fel för att ständigt utvecklas.” Det anser controllingteamet vara en viktig del i varför man trivs på Granngården. Vill du jobba i en idérik organisation där man får gehör för sina idéer och där det händer nya saker hela tiden?

Granngården söker nu efter ytterligare en Business Controller till teamet bestående av tre öppna och glada personer, och du är efterlängtad! Tjänsten är belägen på kontoret i Malmö och du rapporterar till Business Control Manager.

Här erbjuds du en omväxlande roll med spännande förändringsprojekt, många kontaktytor och möjligheten att skapa ett ekonomiskt engagemang hos chefer och medarbetare. 

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Självständigt driva controllerarbete kopplat till butikerna och övrig verksamhet där du blir ansvarig för ca 4 regioner

  • Stötta regionens butikschefer och regionala säljchefer

  • Prognos, uppföljning och analysarbete, främst gällande personalkostnader och marginalanalyser

  • Ta fram relevanta rapporter

  • Bistå i utveckling av processer och system för att stödja analyser och rapportering

  • Bistå olika projekt kopplade till lönsamhet

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen tror vi att du är civilekonom och har några års erfarenhet av verksamhetsnära controllerarbete. Du är van vid att ta egna initiativ och tycker om att driva utvecklingen framåt. Meriterande är om du varit involverad i förändringsprojekt kopplat till effektivisering av processer och system. Din personlighet är en framgångsfaktor. Som person är du positiv, jordnära och flexibel och trivs i en miljö där man värnar om varandra. Du har lätt för att skapa förtroende, vågar ifrågasätta och har ett stort intresse för affären.

Har vi fångat ditt intresse?

Skicka gärna in ditt CV så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Granngården med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet på tel. 070-3755075 eller kristina.bennet@mpya.se. Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Business Controller till Granngården i Malmö

Mpya Finance AB