ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Har du en gedigen redovisningsförståelse och ett skickligt affärstänk? Är du dessutom ute efter nya utmaningar? Då har du kommit rätt! Vi på Vindex är just nu ute efter en Business Controller för vår kunds räkning. Under de första sex månaderna går du som konsult hos oss på Vindex, för att sedan övergå i fast anställning hos kunden – förutsatt ett gott samarbete. I rollen som Business Controller ansvarar du över att stötta företagets chefer i frågor om ekonomistyrning och resultatutveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Business Controller till global koncern:

  • Assistera bolagets chefer i ekonomifrågor och resultatutveckling

  • Bokslutsarbete

  • Budget- och prognosarbete

  • Handlingsplaner och gap-analys

  • Global rapportering och uppföljning

  • Optimera och effektivisera processer och rutiner

  • Delta i kommande systemimplementation

Kvalifikationer för rollen som personliga egenskaper för rollen som Business Controller till global koncern:

Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom ekonomi och som har minst två års erfarenhet av en liknande roll. Med tanke på att du rapporterar globalt lägger vi stor vikt vid din skickligt kommunikativa förmåga, på såväl svenska som engelska. Därtill har du ett genuint systemintresse.

Vi söker dig med ett genuint driv som tar dig an arbetsuppgifter med ett stort engagemang. Du är proaktiv, självgående, prestigelös och har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Därtill har du både redovisningsförståelse, ett skickligt affärstänk och en senior approach. Utöver det har du ett innovativt tänk som bidrar till bolagets förbättringsprocesser.

Kan det vara dig vi söker?

Är det dig vi söker? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer ERBC2046. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Erica Röös vid fler frågor kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsbolag Business Controllers

Vi på Vindex rekryterar Business Controllers varje vecka. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister.

Business Controller till global koncern

Företag Vindex AB
Ort
Utgår

2023-01-28

Ansök nu

Dela detta jobb