ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Business Controller till framtida uppdrag!

Företag Aaron Sprint
Ort
Utgår

2022-07-21

Ansök nu

Business Controller till framtida uppdrag!

Har du 1-5 års erfarenhet i rollen som Business Controller och vill söka dig vidare till nya spännande uppdrag och utmaningar? 

Om Aaron Sprint

Aaron Sprint tillsammans med vår systerverksamhet, Sharp Recruitment & Consultants, är två av landets mest nischade och specialiserade rekryterings- och konsultbyråer inom sina respektive områden. Vilket är Legal, Compliance, Risk, AML, Tax, Finance, & Life Science. Vi har huvudkontor i Stockholm men även kontor och verksamhet i Tel Aviv & Paris. Vi genomför cirka 500 rekryteringar per år och vi har över 500 konsulter i vårt nätverk. 

Våra uppdragsgivare består främst av större noterade och onoterade svenska och internationella bolag. Branscherna varierar mellan start-ups inom tech, IT och medicin, banker och andra finansiella aktörer. Ofta genomförs även rekryteringar i andra länder, däribland Frankrike, Israel, USA och Schweiz. Kund- och kandidatfokus är kärnan i verksamheten.

Vi vill ständigt vara a jour och kunna erbjuda såväl seniora som juniora konsulter en möjlighet att ta sig vidare i sin karriär. Vi vill därför få kontakt med just dig och höra mer om ditt nästa steg.

Ditt främsta uppdrag som Controller är att ta fram, analysera och presentera relevant beslutsunderlag. Att vara Business Controller via oss innebär att fokusera lika mycket på affärer och lönsamhet som att motivera teamet till att göra samma sak.

Dina arbetsuppgifter kan bland annat innebära: 

 • Stötta olika funktioner inom verksamheten
 • Månadsrapportering
 • Framtagande av rapporter och analyser
 • Utveckla rapporter
 • Viss bokföring
 • Driva utvecklingsprojekt
 • Övriga ad hoc-uppgifter

Profil

 • Vi ser att du är civilekonom eller har motsvarande utbildning inom ekonomiområdet. 
 • Du har ca 1-5 års erfarenhet inom området och har god förståelse för redovisning samt gedigen erfarenhet av analys och verksamhetsuppföljning. 
 • Goda kunskaper i svenska och engelska tal och skrift är ett krav. 
 • Du har mycket goda kunskaper i Excel 

Vi söker dig med 1-5 års erfarenhet i rollen som Business Controller. I denna process lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och tidigare erfarenhet. Vi ser att du som person är strukturerad, har en hög analytisk förmåga och kan se både detaljer och helhet. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa förtroende och att självständigt driva ditt arbete framåt. 

Vad får du av att arbeta som konsult hos Aaron Sprint? Vår främsta styrka är vår specialisering inom våra områden vilket leder till att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och utvecklande uppdrag med en hög kvalité.  Vi är en snabbfotad organisation som är resultatdrivna och för att trivas hos oss bör du tycka om en stark laganda, ha kul på jobbet och drivas av utveckling. Vi på Aaron tror på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika personligheter, kompetenser och erfarenheter gör oss starkare. 

Vi vill veta mer om dig! För frågor kontakta Fredrica Appelqvist på +46 703 365 925 eller via mail fredrica.appelqvist@aaronsprint.se

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Business Controller till framtida uppdrag!

Aaron Sprint