ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Business Controller till Fintech-bolag

Företag Aaron Sprint
Ort
Utgår

2022-09-10

Ansök nu

Business Controller till Fintech-bolag

Moank grundades 2015 med en strävan efter att föra den finansiella bankvärlden närmare den mänskliga, och att bli den aktör som saknades i branschen – ett företag som satte människan i första rummet. Genom innovativ teknik och mänsklig närvaro skapar vi en djup förståelse för varje enskild kund. Vi erbjuder trygga produkter till hållbara villkor som främjar en sund, ansvarsfull och långsiktig privatekonomi.

Moank är ett fintechbolag under tillsyn av Finansinspektionen. Med hjälp av innovation och ny teknik erbjuder Moank lån till attraktiva villkor. Det är alltid enkelt, personligt och anpassat efter våra kunders behov.

Vi är inne i en kraftig expansionfas och söker nu en driven Business Controller/Finance Engineer till vårt huvudkontor i centrala Stockholm.

Vad erbjuder vi dig?

Hos oss blir du del av ett entreprenöriellt bolag där du tillsammans med drivna kollegor får möjlighet att bygga framtidens bank! Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar där du ges stora möjligheter att påverka. Du fyller en viktig funktion i vår organisation och ges därför ett stort ansvar och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter.

Om rollen

I rollen som Business Controller/Finance Engineer kommer du tillsammans med bolagets finanschef och analysavdelning ansvara för det finansiella arbetet i Moank. Du kommer att delta i utvecklingen av datadrivna processer inom statistik och maskininlärning med inriktning mot finansiell rapportering och analys.

Rollen innefattar bland annat att:

  • Utveckla processer och analyser, både ifrån ett övergripande bolagsperspektiv samt på affärsområdesnivå för att utveckla affären.
  • Effektivisera informationsflöden och bygga processer som underlättar rapportering.
  • Ansvara för att regelbundet skapa finansiella prognoser och budget på gruppnivå samt för enskilda produkter.
  • Vara delaktig i upprättande av affärsplaner samt stödja affärsansvariga i finansiella frågor.
  • Ansvara för rapportering till Finansinspektionen, finansiell rapportering till ledningsgrupp samt styrelse, och sammanställning av annan extern finansiell information.

Om dig

Vi söker dig med relevant akademisk examen, gärna som civilingenjör eller civilekonom. Vi tror att du har relevant arbetslivserfarenhet inom exempelvis bankväsendet eller har arbetat som managementkonsult med inriktning på finansiella företag. Du arbetar obehindrat på såväl svenska som engelska.

För att lyckas i rollen och trivas hos oss är det viktigt att du har ett stort intresse för ekonomi och bankverksamhet samt finner det givande att arbeta med siffror. Du är noggrann, stresstålig och arbetar på ett självständigt och ansvarstagande sätt. Vidare är du målorienterad, nyfiken, flexibel och handlingskraftig samt trivs i en verksamhet som genomsyras av teknisk utveckling och innovation.

Ansökan och kontakt

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Aaron Sprint. Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan med CV redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Ellen From på tel. 073 344 47 48 eller ellen.from@aaronsprint.se, eller Alexia Petrini på tel. 0701 46 60 65 eller alexia.petrini@aaronsprint.se

Mer om Moank

Ett humant lån - Vi är alla människor med känslor, hopp och drömmar, stora som små, oavsett vart vi befinner oss i livet. Moank finns här för dig genom att erbjuda sund och ansvarsfull långivning utifrån dina ekonomiska förutsättningar när du behöver det. Med en personlig kontakt och stöd genom hela processen tar vi fram ett låneerbjudande anpassat för att skapa långsiktig ekonomisk trygghet för dig. Det är vad vi kallar ett humant lån från Moank.

Ansvarsfull utlåning - Vi bryr oss om dig och din ekonomi. Därför säger vi även nej ibland, om det skulle behövas. Moank vill bidra till en sund och ansvarsfull utlåning genom lyhördhet för dina behov och förutsättningar för en god och hållbar privatekonomi. Du kan därför alltid känna dig trygg när du ansöker och blir beviljad lån hos oss.

Dela detta jobb

logo
Business Controller till Fintech-bolag

Aaron Sprint