ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Business Controller till finansbolag

Företag Vindex AB
Ort
Utgår

2021-12-01

Ansök nu

Business Controller till finansbolag

För kunds räkning söker Vindex nu en Business Controller för interimsuppdrag. Uppdraget startar omgående och pågår till slutet av 2022. I rollen kommer du främst att arbeta med ett integrationsprojekt där du kommer att bygga strukturer och aktiviteter för finansområdet samt hantera stora mängder data.

Placering: centrala Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Business Controller till finansbolag

 • Hantering av stora mängder data
 • Bygga och hantera komplexa XLS-verktyg
 • Delta i integrationsarbete med nytt system och nytt bolag
 • Bygga och utveckla aktiviteter inom finansområdet i samband med integrationen
 • Hålla presentationer
 • Förekommande ad hoc-uppgifter

För det här uppdraget söker vi en driven och social person som är van att arbeta i ett högt tempo och har således en god stresstålighet. Du har en stark analytisk och kommunikativ förmåga samt att du är mycket proaktiv och handlingskraftig i ditt arbete. I tillägg till detta ser vi gärna att du är en problemlösare som kan driva projekt i mål.

Kvalifikationer för rollen som Business Controller till finansbolag

 • Civilekonomexamen eller motsvarande
 • Minst 4-5 års erfarenhet i rollen som Business Controller
 • Grundkunskaper i redovisning
 • Erfarenhet av integrationer eller delar av integrationer/systembyten
 • Meriterande med erfarenhet från Big 4 som revisor eller management konsult
 • Avancerad användare av Excel
 • Mycket god systemvana med starkt systemintresse
 • Kommunicerar obehindrat på engelska och svenska, både muntligt och skriftligt

Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref SRBC1395. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Stina Rydergård vid fler frågor kring rollen. 

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg. Professionella underkonsulter fakturerar via eget bolag.

Vindex tillsätter Business Controllers i Stockholm. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Ansökan Steg 1 Steg 2 Steg 3 Vänligen fyll i följande information: Namn * E-post * Telefon * Bifoga CV *
Wordfil, vänligen notera att du endast kan ladda upp ett dokument. Tillbaka Nästa

Vänligen svara på följande frågor för att vi ska få en bredare bild av din erfarenhet.

Vad har du för utbildningsnivå? *
Du kan fylla i flera alternativ om det passar. Svensk YH-utbildning inom ekonomi (tidigare benämning KY-utbildning) Svensk högskoleutbildning inom ekonomi Svensk högskoleutbildning inom teknik Svensk högskoleutbildning annat ämne Svensk grundskola/gymnasieutbildning eller motsvarande Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande grundskola/gymnasium) Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande högskola inom ekonomi) Utbildning från annat land än Sverige (motsvarande högskola inom annat ämne än ekonomi) Hur lång erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning (controlling, redovisning/bokföring) har du? * 0 månader 1-5 månader 7-12 månader 1-2 år 3-4 år Mer än 5 års erfarenhet Tillbaka Nästa Markera de orter där du kan tänka dig att arbeta. Det är möjligt att kryssa i flera svarsalternativ * Stockholm Centralt Stockholm Norrort Stockholm Söderort Uppsala Västerås Göteborg Malmö Hur önskar du att din yrkesroll ser ut om 3 år? *
Svara med 30-400 tecken. Vi tittar på din ansökan från ett generellt plan för alla roller som vi just nu jobbar med. Du behöver således bara ansöka till en roll under en tidsperiod om ca 1-2 månader.
Finns det några fler roller som vi just nu har annonserade som du vill söka till? Öppna gärna en ny flik i din browser och kika igenom och ange vilka, gärna med referensnummer (alternativt skriv “ALLA CONTROLLER-ROLLER” eller motsvarande generell kommentar—självklart fokusera på de du tror att du passar för.) Tillbaka Skicka in ansökan Prove that you are a human

Dela detta jobb

Business Controller till finansbolag

Vindex AB