ekonomijobb.se

Business Controller till Euroflorist

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2021-08-09

Ansök nu

Business Controller till Euroflorist

Vill du arbeta i en trivsam organisation som präglas av entreprenörsanda? Euroflorist söker nu en förändringsorienterad Business Controller för region Skandinavien (Norge, Danmark och Sverige). I rollen som Business Controller följer du upp lönsamheten och arbetar med affärsutveckling och olika affärsprojekt vars syfte är att utveckla regionen. Du agerar även bollplank för försäljningschefer och andra medarbetare i regionen. Du ingår i ledningsgruppen för Skandinavien och är placerad på Euroflorists inbjudande huvudkontor i Malmö. Du har personalansvar för en redovisningsekonom och rapporterar till Regionchefen. Vi söker en mycket analytisk person med stort affärsintresse som har förmågan att se vad som ligger bakom siffrorna. En person som är kommunikativ som vågar utmana och samtidigt stötta. Att komma med idéer och förbättringsförslag är självklart för rätt kandidat.

Huvudsakliga ansvarsområden:

 • Ansvar för KPI ramverk

 • P&L analyser i förhållande till mål och budget

 • Ingå i ledningsgruppen för region Skandinavien

 • Personalansvar för en redovisningsekonom

 • HR – Personalfrågor gällande lön och villkor med stöttning av löneadministrationen som sker i SSC i Polen

 • Kontaktperson för SSC som hanterar delar av redovisning, löner och rapportering till myndigheter

 • Stötta och utbilda kollegor i ekonomiska frågor

 • Leda budgetprocessen

 • Stötta med finansiella analyser och projekt

 • Bistå med input för effektivare processer och arbetssätt

 • Tillse att dina kollegor har tillgång till/förståelse för rätt rapporter för uppföljning.

Vem är du?
För att vara framgångsrik i den här rollen är du civilekonom och har arbetat som Business Controller under minst 5 år. Du har erfarenhet från medelstora företag och har ett stort affärsintresse. Du trivs med att arbeta i ett dynamiskt företag med tydligt affärsfokus. Du är analytisk och självgående och har lätt för att identifiera förbättringsområden som du sedan metodiskt tar dig an. Vidare har du mycket energi, är smidig och trivs med att ha många kontaktytor i organisationen. Du har pondus och vågar ifrågasätta när det krävs. Du är systemorienterad med hög kunskap i Excel och andra system och dina kunskaper i det svenska och engelska språket är goda. Erfarenhet av affärssystemet NAV är meriterande.

Har vi väckt ditt intresse?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Euroflorist med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 0703-755075, kristina.bennet@mpya.se eller Johanna Andersson på tel. 0706-555730, johanna.andersson@mpya.se

Dela detta jobb

Business Controller till Euroflorist

Mpya Finance AB