ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Business Controller till Dormakaba Sverige

Företag Mpya Finance AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-25

Ansök nu

Business Controller till Dormakaba Sverige

Söker du en roll där du får arbeta både strategiskt och verksamhetsnära i ett av de största bolagen på den globala marknaden för passer- och säkerhetslösningar? Då kan detta vara nästa spännande utmaning för dig! Dormakaba Sverige söker nu affärsorienterad Business Controller som vill vara med att utveckla och stötta verksamheten.

Kort om Dormakaba Sverige
Dormakaba kännetecknas av en innovationsdriven kultur där alla är en del av företagets gemenskap, som är en viktig del av bolagets framgång och tillväxt. Hos oss kan du se fram emot en arbetsmiljö där kompetens är en dörröppnare och där utbyte av åsikter, idéer och erfarenheter är en del av den dagliga verksamheten.

Om rollen
I rollen som Business Controller kommer du få möjlighet att arbeta övergripande och proaktivt med analyser och processer för att stödja verksamheten. Du kommer arbeta verksamhetsnära och ha många kontaktytor inom organisationen. Du har ett tydligt affärstänk och kommer arbeta nära försäljningschef och chef supply chain för att bolla idéer samt rådgivande gällande affär, utveckling och förbättring. En viktig uppgift i ditt arbete kommer att vara att förbättra verksamhetens effektivitet genom att arbeta med ständig utveckling och förbättring av processer, rutiner och arbetssätt. Du kommer att ha stora möjligheter till att vara med och påverka att verksamheten lyckas nå sina övergripande mål.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Agera Business Partner till försäljningschef och chef supply chain

  • Följa upp och analysera resultat och nyckeltal

  • Driva budget- och prognosarbete

  • Göra analyser och skapa beslutsunderlag

  • Stötta respektive affärsområde i olika ekonomiska frågor och analyser

  • Ansvara för delar av vanligt förekommande controller arbete

  • Utveckla och förbättra styrning, planering och uppföljning

  • Ansvara för och driva olika större planerade projekt samt diverse adhoc projekt

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som är analytisk med affärsmässig utgångspunkt och förmåga att se verksamheten ur helhetsperspektiv. Du har en akademisk utbildning och har arbetat i ett flertal år inom controlling. Du är van att självständigt driva budget- och prognosprocessen och trivs med att arbeta nära verksamheten och vara sparringpartner till cheferna i organisationen. Dessutom har du mycket god förmåga att presentera i skrift och tal. Du talar och skriver engelska obehindrat. Har du erfarenhet av SAP är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är en engagerad, nyfiken och prestigelös person som lätt skapar förtroende hos andra. Du är flexibel och kommunikativ och trivs i en föränderlig miljö och har förmågan att lyfta blicken och arbeta proaktivt.

Har vi väckt ditt intresse?
Vill du veta mer? Du är varmt välkommen att kontakta kontakt ansvariga rekryteringskonsulter Helene Werme, helene.werme@mpya.se eller Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Dela detta jobb

Business Controller till Dormakaba Sverige

Mpya Finance AB