ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Business Controller till Bygghemma Sverige AB i Malmö

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-07-15

Ansök nu

Business Controller till Bygghemma Sverige AB i Malmö

”Jag tycker att denna tjänst är fruktansvärt rolig”, säger ekonomichef Linus Olsson och han vet vad han talar om. Han har själv varit den som har utvecklat rollen och nu är det dags att lämna över stafettpinnen till en ny passionerad kollega på Bygghemma. Välkommen till ett snabbt sammanhang där kulturen präglas av högt kundfokus och oerhört goda utvecklingsmöjligheter. Du är efterlängtad!

Som Business Controller på Bygghemma erbjuds du en viktig och verksamhetsnära roll på ett entreprenörsdrivet bolag som befinner sig i en stark expansionsfas med korta beslutsvägar. Här ges möjligheten till en roll med många kontaktytor, där du jobbar ut mot organisationens olika avdelningar med fokus på att bygga business case, kostnadsuppföljning och diverse utvecklingsprojekt.

Detta är en viktig roll med stort handlingsutrymme och som stöttar verksamheten mot fortsatt lönsam tillväxt. Du agerar både kravställare och support mot organisationen och ledningsgruppen. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Malmö och rapporterar till ekonomichef Linus Olsson – en ödmjuk ledare som ger fria tyglar och som jobbar hårt för att alla ska trivas och ha roligt på jobbet.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Analys av försäljning och marginaler samt kostnadsuppföljning
  • Support för organisationen och ledningsgruppen
  • Adhoc-analyser, business case och projekt
  • Budgetarbete
  • Rapportering
  • Visst bokslutsarbete

 Har vi fångat ditt intresse?

Tänkte det! Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med något års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Här är personligheten otroligt viktig. Du har ett driv och en nyfikenhet som gör att du smidigt tar dig fram i organisationen samtidigt som du är otroligt fokuserad på affären. Skinn på näsan och nära till skratt tillsammans med en ”can do”-attityd och du är hemma!

Att arbeta mot högt uppsatta mål är något du drivs av och ordning och reda är (nästan) lika viktigt för dig som att upprätthålla bra EBIT-nivå.  

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar Bygghemma Sverige med Mpya Finance. Vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på telefon 0706-555730 johanna.andersson@mpya.se eller Elina Alkesund på telefon 0723-627126 elina.alkesund@mpya.se.

Dela detta jobb

Business Controller till Bygghemma Sverige AB i Malmö

Mpya Finance AB