ekonomijobb.se

En Business Controller sökes nu för hyrrekrytering till bolag inom teknikbranschen
Å kunds vägnar söker vi på Vindex nu en Business Controller för hyrrekrytering. Det innebär att du till en början kommer att gå som konsult under de första sex månaderna och därefter är tanken att du övergår i en fast anställning hos kunden, givet ett gott samarbete. I rollen kommer du att arbeta med sedvanliga controller-uppgifter så som analys, budget och uppföljning där rapportering sker till CFO.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Business Controller till bolag inom teknikbranschen
Analysarbete
Forecasts
Budgetarbete
Rapportering av KPI:er
Lönsamhetsanalys
Kostnadskontroll
Assistera vid konsolidering
Vara delaktig i implementering av nytt ERP-system
Förekommande ad hoc-uppgifter
För den här rollen söker vi dig med en stark analytisk förmåga som kan se både detaljer såväl som helhetsperspektivet. Du har en prestigelös och flexibel inställning med ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Utöver detta ser vi positivt på om du trivs i en dynamisk arbetsmiljö med ett högt tempo.

Kvalifikationer för rollen som Business Controller till bolag inom teknikbranschen
Civilekonomexamen eller motsvarande
Minst 3-4 års erfarenhet av rollen som Business Controller
Tidigare arbetat med liknande uppgifter
Mycket goda Excel-kunskaper
Bred systemerfarenhet
Flytande i engelska och svenska
Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref JHBC736. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Jennifer Hietapakka vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder
Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Business Controller till bolag inom teknikbranschen

Företag Vindex AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-05

Ansök nu

Dela detta jobb