ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Business Controller till Besikta i Malmö

Företag Mpya Finance AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-17

Ansök nu

Business Controller till Besikta i Malmö

Hos oss erbjuds du glädje, ansvar och stolthet i ett öppet och vänligt klimat med fokus på att hjälpa varandra att utvecklas så att vi tillsammans kan få ett ännu bättre Besikta. Nu söker vi en Business Controller som ska arbeta nära affären och ha breda kontaktytor, vi har flest stationer i Sverige och du arbetar både direkt mot våra närmare 200 stationer samt mot huvudkontoret. Du kommer att vara en viktig del i framtagandet av beslutsunderlag och rekommendationer till ledningsgruppen såväl som till regionala och lokala chefer. Du är placerad på Besiktas huvudkontor i Malmö och rapporterar till Sophia som är CFO. Sophia är en positiv, dynamisk och omtyckt ledare med stor passion för affären samt sitt och sitt teams arbete. Vill du arbeta i en miljö där du får vara med och påverka på flera nivåer så kan denna roll vara ditt nästa steg.

Huvudsakliga ansvarsområden som Business Controller:

• Medverka i budget- och prognosarbete
• Rapportering och uppföljning av lönsamhet, kostnad och intäkt på produkt-/region-/stationsnivå
• Göra prisanalyser och medverka i prisstrategiarbetet
• Ta fram och analysera investeringskalkyler
• Framtagande av månadsrapportering till vårt moderbolag i Spanien, Applus+
• Ad-hoc analyser

Är det dig vi söker?

Du är en kommunikativ person som blickar framåt och arbetar proaktivt och lösningsorienterat och har lätt för att skapa bra relationer i organisationen. Du vågar vara en utmanare samtidigt som du har en hög servicenivå. Du är noggrann och har lätt för att strukturera stora mängder data. Ditt systemintresse är stort och du har mycket goda kunskaper i Excel och Power BI. Vi tror att du är civilekonom eller motsvarande med minst 2–3 års arbetslivserfarenhet, kanske från en av de större revisionsbyråerna.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Besikta med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Rijpma på tel. 070-9966176 eller amelie.rijpma@mpya.se eller Jannika Skoglund på tel. 073-3607457 eller jannika.skoglund@mpya.se . Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Business Controller till Besikta i Malmö

Mpya Finance AB